Detta kan vara OnePlus 5T, eller en falsk utarbetad (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta kan vara OnePlus 5T, eller en falsk utarbetad (foto)

OnePlus 5T skulle dyka upp “i förbigående” på den officiella hemsidan, vilket bekräftar en “gränslös” design, utöver naturligtvis nästa lansering. Det du ser nedan är bilder tagna innan sajten togs bort, och publicerade på en nytt Twitter-konto (ja, det här är misstänkt, men vi ska prata om det snart) som visar framsidan av smartphonen och lite annat. Poängen är just: ska vi tro honom?

DE tvivel de är faktiskt legitima, eftersom det trots allt kan vara någon som har återskapat OnePlus-sajten genom att lägga till en falsk bild i mitten för att få folk att tro att det är den legitima OP 5T. Faktum är att ett av bilderna visar en URL, som verkar peka på OnePlus-sajten, men är onödigt längre än den borde vara. Hittills har vi faktiskt alltid haft väldigt enkla adresser (t.ex. https://oneplus.net/it/3 eller https://oneplus.net/it/5), vilket får oss att starkt tvivla på bilderna i fråga.

GizChina noterar att adressen https://oneplus.net/5t den plockades faktiskt upp av Wayback Machine just idag, även om den tyvärr inte visar oss dess innehåll. Det här är i alla fall inte adressen på bilderna nedan.

Det finns också många andra iakttagelser att göra, från typsnitten som inte tycks överensstämma helt, både i typ och tyngd, till orsaken till själva bilderna. Om du står framför datorn, är inte en skärmdump lättare? Och så vidare.

Alla möjligheter förblir dock öppna, också för att, lite som renderingarna för några dagar sedan, det är ungefär så vi föreställer oss att OnePlus 5T kommer att bli, även den baserad på Oppo F5, som kommer att se ljuset om några dagar . När det gäller nya OnePlus kommer vi säkert att behöva vänta lite längre, men inget datum är säkert för nu.

Relaterade artiklar

Back to top button