Detta kan vara det första fotot av HTC Nexus Marlin, men det är inte vad vi vill ha

Nu saknades bara ett levande foto att komplettera bilden av Nexus Marlinen av de två HTC Nexus 2016 som bör komma inom ett par månader, tillsammans med Android 7.0 Nougat. Synd dock att bilden i fråga inte är en som avslöjar vem som vet vad för dig, eftersom det i praktiken är en närbild av smartphoneskärmen, som dessutom är skyddad av en stötfångare för att dölja dess design.

Källan rapporterar att denna specifika modell är utrustad med 128 GB internminne och det förverkligas helt i metall, utan några utstick vid den bakre kameran. Utseendet skulle mycket likna HTC 10, förutom att fingeravtrycksläsare den flyttades bakåt.

LÄS ÄVEN: HTC Nexus Marlin och Sailfish: funktioner och renderingar

Just detta faktum med metallkroppen kontrasterar lite mot de renderingar som vi sett tidigare (se även öppningsbilden), där smarttelefonen hade en del av glasbaksidan (eller något som såg ut som det), men i princip ingen säger åt oss att bokstavligen ta dagens källa, vilket mycket väl kan ha varit fel.

Vi väntar fortfarande på några mer kompletta bilder för att bättre förstå det verkliga utseendet på nästa Nexus 2016, särskilt eftersom det verkar som att båda modellerna borde ha samma design.

Relaterade artiklar

Back to top button