Detta kan vara den första livebilden av Razers smartphone

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta kan vara den första livebilden av Razers smartphone

Razer har pratat mycket på sistone, även inom mobilsektorn. Det är faktiskt ingen hemlighet att det kaliforniska företaget, främst känt inom området spelandeförbereder sig för det stora språnget in i världen av smartphone. Evenemanget som är satt till den 1 november nästa år borde avslöja allt om detta första försök av Razer, men här är en omissad skott stulen försök ge dig själv ett smakprov på vad vi kan förvänta oss.

Bilden visar en detalj av bak- av en smartphone, på vilken Razer logotyp. Längst upp till vänster sticker ut dubbel fotografisk modul, nu oumbärlig för alla smartphones med ambitioner i toppklass. Bortsett från logotypen – som verkligen inte är den mest diskreta – ser bakkroppen vacker ut nykterett tecken på att Razer vill sikta på sektorn hardcore mobilspel som det såklart är i sina stråk, men vem vill inte inte ens överdriva för mycket med en blick tamarro.

Från denna bild kan vi inte gå för långt, förutom att upptäcka märklig position av vad som verkar i volymknappar (ställer mycket lägre än vanligt).

Vi påminner dig dock om att Razers smartphone förväntas ha mycket höga specifikationer, med Qualcomm SoC Snapdragon 8355,7″ skärm Quad HD och 8 GB RAM.

Relaterade artiklar

Back to top button