Detta “handgjorda” skal för OnePlus 5 ökar autonomin upp till 8 000 mAh! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta “handgjorda” skal för OnePlus 5 ökar autonomin upp till 8 000 mAh! (Foto)

Vissa tillverkare marknadsför särskilt kapslingar där en liten gömmer sig batteri ytterligare, kan lägga till några extra milliampertimmar till din enhet. Även om de verkligen inte är snygga att se på – minns du den här? – användare som är mest i behov av energi finner dem användbara och kan på detta sätt nå den autonomi som krävs för att komma till slutet av dagen eller till och med längre fram.

Tyvärr är det inte så med OnePlus som aldrig har producerat sådana typer av tillbehör. Mänsklig uppfinningsrikedom accepterar emellertid ofta inte sådana begränsningar, och det är därför av denna anledning som en kinesisk användare bestämde sig för att han verkligen behövde en batteriväska för sin OnePlus 5: därför att han inte kan köpa den, han gjorde det själv.

Således föddes förmodligen tillbehöret som du kan se på bilderna i slutet av artikeln, en gadget som inte kommer att glädja älskare av estetik och stil, men kommer att tilltala avancerade användare.

Detta vårdnad skräddarsydda kan öka den totala kapaciteten för OnePlus 5-energifacket upp till bra 8 000 mAhvilket är mer än dubbelt så mycket som enhetens standard 3 300 mAh.

Dessutom ser den kinesiska användaren som gjorde denna märkliga prototyp till att autonomin når upp till tre dagar användning och att kompatibiliteten med Dash Charge förblir oförändrad, därför är det möjligt att använda supersnabb laddning från OnePlus för alla batterier.

Även om vi är lite skeptiska till det säkerhet av hela proceduren, särskilt med tanke på varm berättelsen om den kära Galaxy Note 7, måste det erkännas att detta lilla experiment verkar ha lönat sig. Förmodligen finns det inte ett fåtal ägare av OnePlus 5 som kan frestas att köpa ett sådant tillbehör, men för närvarande rekommenderar vi dig inte att följa i denna geniala användares fotspår.

Relaterade artiklar

Back to top button