Detta borde vara efterträdaren till Nexus 5X: HTC Nexus “Sailfish”

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta borde vara efterträdaren till Nexus 5X: HTC Nexus “Sailfish”

HTC Nexus Sailfish börjar ta form. Detta kodnamn, som redan läckt ut tidigare, bör hänvisa till den idealiska efterföljaren till Nexus 5X, men vi påminner dig om att den i år ska producera två Nexus, varav den andra, kodnamnet Marlin, ska vara flaggskeppsmodellen. Men låt oss inte sätta vagnen framför hästen och se hur den minsta ska se ut, baserat på vad som rapporteras av en pålitlig källa till Android Police.

  • Skärm: 5″ 1080p-skärm (~ 440 ppi)
  • CPU: fyrkärnig 2,0 GHz 64-bitars (okänd modell)
  • Bagge: 4 GB
  • Internminne: 32 GB
  • Backkamera: 12 megapixlar
  • Fram kamera: 8 megapixlar
  • Batteri: 2 770 mAh

Missa inte det oundvikliga fingeravtrycksläsareplacerad på baksidan, och medan vi är längst ner hittar vi dörren USB typ-Cvid sidan av vilken det borde finnas högtalare (eller talaren, det är inte klart). De ljuduttag den ska vara placerad överst på smartphonen, som också skulle vara utrustad med Bluetooth 4.2men den tekniska bilden för stunden stannar där.

LÄS ÄVEN: Snapdragon 821 för en av nästa Nexus?

Specifikationerna, på papper, är trovärdiga, men den inte likgiltiga knuten på processorför att förstå vad detta egentligen består av HTC Nexus Sailfish. Synd dock för det batteriet: en rund siffra, som 3 000 mAh, hade redan varit mer fascinerande, men RAM-minnet har åtminstone fördubblats jämfört med förra året, vilket inte är en liten bedrift. Angående internminnet vet vi inte vilka andra tillgängliga snitt det kommer att finnas, men vi hoppas att 32 GB är grundmodellen, uppenbarligen inte utbyggbar.

Med det sagt är bilden fortfarande ganska tydlig, även om långt ifrån definitiv, därför kan vi inte annat än be dig att berätta i kommentarerna vad du tycker om det, och framför allt vad som enligt din åsikt borde vara pris av denna HTC Nexus Sailfish.

Relaterade artiklar

Back to top button