Detta borde vara 7R, den renoverade versionen av den mest olyckliga av Galaxy Notes (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta borde vara 7R, den renoverade versionen av den mest olyckliga av Galaxy Notes (foto)

Medan jag Galaxy Note 7 i händerna på användare kommer snart att sluta kunna laddas, alla smartphones som Samsung inte har placerat sig i försäljningskanalerna, eller har dragit sig intakt från användare som har gått med i återkallelseprogrammet, kommer snart att återmarknadsföras som modeller renoveradförmodligen med namnet på Galaxy Note 7R.

Bara av denna “variant” visar vi dig några bilder, alla samlade i Galleri nedan, som inte avslöjar några estetiska nyheter, men som genom den odödliga programvaran avslöjar Samsungs “hemlighet” för att göra dem säkrare: ett mindre batteri.

Ackumulatorns kapacitet ändras från 3 500 till 3 200 mAhett val som förmodligen dikterades för att ge mer utrymme till kontakterna, anledningen som hade orsakat katastrofen som kostade företaget miljarder dollar.

Vad bilderna inte avslöjar är var Samsung kommer att sälja dessa renoverade modeller: för att våga en hypotes skulle vi kunna tänka på tillväxtmarknader, som de asiatiska, kanske för att lämna så mycket utrymme som möjligt för de nya. Galaxy S8 och S8+ på de ledande marknaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button