Detta är tänkt att vara den nya BlackBerry utan ett fysiskt tangentbord

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta är tänkt att vara den nya BlackBerry utan ett fysiskt tangentbord

Nyheterna om den nya BlackBerry-smarttelefonen utan fysiskt tangentbord har pågått i månader nu, men tack vare den vanliga evleaks – per århundrade Evan Blass – Det är äntligen möjligt att beundra vad som första rendering av enheten, vilket också kan ge några överraskningar angående namnet.

Faktum är att även om vi från början alltid har hört talas om Krypton, verkar tweeten som publicerades av den välkände läckaren antyda att den nya BlackBerry kan kallas Rörelse.

Som bilden tydligt visar står vi inför en terminal med en stor display på framsidan, medan på den nedre delen en trolig är synlig fysisk nyckel med den kanadensiska företagets logotyp. En mycket mer design kanon jämfört med andra produkter som presenterats under de senaste åren, vilket ändå kan lämna några överraskningar i ryggen.

Lite nyheter angåendehårdvarasom ändå inte borde vara i toppklass: upplösningsskärm 1 080 pSnapdragon-processor av mellanklass och batteri från 4 000 mAh.

För resten av detaljerna behöver vi förmodligen inte vänta för länge, eftersom presentationen redan kan vara planerad till den här månaden. Kort sagt, nya BlackBerry kommer verkligen, och vi får se om den kan värma användarnas entusiasm. Du gillar detta design?

Relaterade artiklar

Back to top button