Detta är Galaxy J2 Core, Samsungs första Android Go men utan lagergränssnitt (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta är Galaxy J2 Core, Samsungs första Android Go men utan lagergränssnitt (foto)

Efter så många rykten på det tekniska databladet och på marknadsföringsmarknaderna är det idag dags att se vad den nya Galaxy J2 Core ska vara, den första smartphonen med Android Go från Samsung. De nya bilderna som tillhandahålls av SamMobile fullständigt avslöja både design att några av funktionerna programvara, och det är där det roliga kommer. Men låt oss gå i ordning.

På ett estetiskt plan är Galaxy J2 Core ingen slagenhet, men den nöjer sig med att anta en tillräckligt form traditionell för billiga enheter: jämna linjer, lätt rundade hörn, ingen frontknapp eller fingeravtrycksläsare och en enda kamera på baksidan. För er som undrar: det finns inget hackmen ramarna på framsidan är mycket uttalade.

När det gäller den verkliga egenheten med denna modell, det som är mest slående är mjukvarudelen. Även om den är utrustad med Android Go-systemet baserat på Oreo 8.1, presenterar smarttelefonen en slags lättad version av anpassningen Samsung Experience UX och det råder ingen brist på många av den koreanska tillverkarens proprietära appar.

Detta innebär att J2 Core inte kommer att ha något gränssnitt stock Android, liksom andra Go-smartphones som redan har lanserats på marknaden, men ett gränssnitt i Galaxy S9-stil, om än med nödvändiga begränsningar och ändringar. Till exempel från bilderna verkar det som om appen också är närvarande Underhåll av enhetensom skulle kunna användas som en ersättning för Android Gos standardminneshanterare.

Kommer Samsung att kunna ge en bekväm och snabb användarupplevelse med den här gränssnittsanpassningen, eller kommer den att återgå till tiderna för den första TouchWizfortfarande ihågkommen idag för sina fattiga fluiditet? Vi kommer förmodligen bara att få reda på när Galaxy J2 Core presenteras officiellt eller, ännu bättre, när vi kan prova den med våra egna händer.

Relaterade artiklar

Back to top button