Detta är den nya Instagram-instrumentpanelen för professionella konton. –

Ny instrumentpanel för Instagram-proffs

Instagram har lanserat en ny instrumentpanel för professionella konton som låter dig se all information som är viktig för företag, varumärkesprofiler och influencers i deras dagliga liv på ett mycket bekvämare och smidigare sätt. För, som vi sa, alla är intresserade av att mäta effekten av inlägg på plattformen, men för den här typen av konton är detta viktigt.

Väl, ny instrumentpanel för Instagram-proffs baseras på tre egenskaper som plattformen själv anser vara nyckeln till att förbättra prestandan för dessa profiler med sådana specifika behov:

  • Den första är utformad för att hjälpa innehållsskapare att spåra sina inlägg mer exakt. Därför ger den information baserad på dess egen prestation och nuvarande trender.
  • Den andra pelaren eller funktionen är en serie verktyg som, enligt Instagram, hjälper dig att utveckla din profil på ett enklare sätt. Förutom att ge tillgång till parametrar som du kanske inte ens vet finns, och som till exempel kan ta reda på om du kan välja alternativ för intäktsgenerering som gradvis införs.
  • Slutligen kommer denna nya panel också att tjäna till att utbilda professionella profiler om hur man får ut det mesta av plattformen med var och en av de åtgärder som kan utföras på den.

Den här nyheten är korrekt och inte hundra procent. Många av dem finns redan, men nu är den största skillnaden hur de visas. Och det är viktigt för ibland måste du dyka ner i tre för många menyer för att komma till det vi letar efter, annars kan det hjälpa oss att växa online genom att ge värdefull insikt i hur vi gör det.

Vem kan komma åt den nya Instagram-instrumentpanelen

Som det står på deras officiella blogg för proffs, är den här nya instrumentpanelen tillgänglig för alla kommersiella och författarkonton. Allt du behöver göra om du vill komma åt det är att ändra vilken typ av konto du har om du fortfarande använder personligt.

Denna ändring av kontotypen är mycket enkel:

  1. Det första du behöver göra är att logga in på Instagram-appen och gå till din profil (ikonen finns i det nedre högra hörnet).
  2. Klicka sedan på ikonen med tre rader i det övre högra hörnet.
  3. När den nya menyn visas väljer du Inställningar.
  4. Leta nu efter konto kapitel
  5. Om du tittar noga, de senaste alternativen Byt till skaparkonto och Gå till företagskonto
  6. Välj den som intresserar dig och det är det

Du bör vara medveten om att när det gäller skaparkonton måste du välja din profiltyp (och bestämma om du vill att den ska vara offentlig eller inte genom att aktivera Visa kategorietikett eller inte. Men att ta bort denna detalj är en fråga. Ändra kontotyp och få tillgång till denna uppsättning nya verktyg som gör det lättare eller bättre att växa inom plattformen.

En upplevelse som kommer att bli bättre

Under hela 2021 har Instagram för avsikt att fortsätta att förbättra denna nya instrumentpanel, såväl som andra plattformsfunktioner och alternativ. Och faktum är att de under en tid har varit under viss press att tillåta sätt att tjäna pengar på innehållet som användarna lägger upp. För på inkomstnivå fakturerar nätverket många miljoner dollar, och det är tack vare dess användare.

Så om de vill förbli relevanta och ha innehåll, eller tillhandahålla lösningar av den här typen, eller troligtvis kommer många att börja se annorlunda på aktörer som slår riktigt hårt, som TikTok och dess fond på 200 miljoner dollar för mer aktiva kreatörer med mer potential eller t.o.m. Twitch vad snabbt det händer.

Relaterade artiklar

Back to top button