Detta är den enda officiella OnePlus 3-uppackningen (faktiskt finns det två!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta är den enda officiella OnePlus 3-uppackningen (faktiskt finns det två!)

Lanserade inte ens ett par dagar, OnePlus 3 den blev direkt tillgänglig och det är redan många som har beställt den och väntar på den. Men vad kommer hem till dig? Företaget själv bekräftar detta, med en officiell uppackning av smarttelefonen som visar innehållet i paketet.

OnePlus 3 är skyddad av en filma förapplicerad på skärmen, samtidigt som lådans utseende påminner mycket om tidigare OnePlus. Vi har därför det vanliga USB-kabel (Typ-C) rött och vitt, Dash Charge-strömförsörjningen, också vit, och stift för att ta bort SIM-kortet. En Dash Charge-kompatibel billaddare finns också som tillbehör som säljs separat, men vi upprepar att den inte ingår i kartongen.

LÄS ÄVEN: OnePlus 3: funktioner, tillgänglighet och pris

Som en liten bonus lämnar vi dig uppackningen av paketet vi fick, som är “något” annorlunda än det på rea, och på vars innehåll vi snart återkommer till.

(Vi hoppas att du kan se inlägget, för av någon obegriplig anledning fortsätter Facebook att ta bort det automatiskt efter ett tag.

..)

Relaterade artiklar

Back to top button