Det talas om dubbla Leica-kameror även för Huawei Mate 9, men det råder mycket förvirring

Note: We hope you enjoy reading this article: Det talas om dubbla Leica-kameror även för Huawei Mate 9, men det råder mycket förvirring

Huawei verkar ha för avsikt att fortsätta sitt samarbete med Leica, meddelade i och med lanseringen av P9 och P9 Plus, och som dessutom verkade vara ett långsiktigt avtal. Nästa smartphone att dra nytta av bör därför vara Huawei Mate 9, som återigen kommer att ha två bakre sensorer “samkonstruerade” av de två företagen, och även utrustad med optisk bildstabilisator (OIS).

Detta bekräftas av Pan Jiutang, en välkänd analytiker som ofta saknar väl valda förutsägelser, men även de bästa kan ha fel, så ta allt med den legitima fördelen av tvivel, särskilt eftersom andra linser som är så nära varandra inte är det. lätt överhuvudtaget.

I detta avseende sajten som först rapporterade nyheterna, GizmoChina (och många av de som har filmat det), prata om saker lite “nonsens, som “analog zoom“som Apple (helt exklusive den optiska zoomen, vi talar högst om den vanliga digitala zoomen), ochautofokus används för att bekämpa magnetisk störning på grund av den dubbla OIS (det är inte klart hur de två sakerna skulle hänga ihop, men det är klart att det inte är lätt att stabilisera två linser så nära varandra).

Kort sagt, det finns mycket mer förvirring än det borde vara, så mycket att den enda rimliga informationen verkar vara användningen av en optisk stabilisator (och om det bara vore på en av de två sensorerna?): Möjligt, men ändå allt att vara att demonstrera.

Relaterade artiklar

Back to top button