Det talas (eller kanske förhoppningsvis) om en Nokias topp i sortimentet med Snapdragon 835 och dubbelkamera i juni

Nokia det började på rätt fot, enligt vår åsikt, genom att tillkännage 3 medel-låg intervall Android-modeller, och därmed försöka, först att skapa ett namn för sig själv, och sedan bygga sin framtida framgång därifrån; eller det är åtminstone vad vi önskar dig. Ur denna synvinkel hade det varit absurt att omedelbart släppa en topp i sortimentet som skulle konkurrera med de stora inom sektorn: mycket bättre att ta sig dit steg för steg. Också av denna anledning fortsätter vi att vara lite skeptiska mot gudar rykte som fortsätter att föreställa sig en Nokia-smarttelefon med avancerade funktioner, som verkar vara gjorda mer för att tillfredsställa allmänheten än något annat.

De senaste ryktena från Kina talar om en smartphone utrustad med dubbelkamera bak (inte heller PureViewvars teknik inte längre är i händerna på Nokia, inte heller Carl-Zeisssom företaget inte längre samarbetar med), processor Snapdragon 835 Och metallkropp. Inte bara det, men detta skulle inte vara den enda Nokia med Snapdragon 835 som kommer under 2017.

Företaget skulle faktiskt förbereda ännu en topp i sortimentet, med olika mängd RAM, olika diagonaler och olika kamera; och naturligtvis pris annorlunda. Vi pratar fortfarande om premiumsortimentet, över $600, men det är meningslöst att diskutera priset just nu, med tanke på att dessa rykte de ser ännu mer ut som brev till jultomten, snarare än faktiska läckor. Vi återkommer till ämnet med något mer konkret, eller hoppas vi åtminstone.

Relaterade artiklar

Back to top button