Det senaste på OnePlus 6: livebilder, superslow-motion-tear och presenter till lanseringsevenemanget (i Indien)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det senaste på OnePlus 6: livebilder, superslow-motion-tear och presenter till lanseringsevenemanget (i Indien)

Det är drygt en vecka kvar till lanseringen av OnePlus 6, och nyheterna på toppen av det kinesiska sortimentet visar inga tecken på att sakta ner. Faktum är att vi har 3 olika saker att prata om, så gör dig bekväm och låt oss gå i ordning.

Amitabh Bachchan, indisk skådespelare och promotor av OnePlus, har postat på Twitter några bilder (omgående borttagna) som porträtterar honom bredvid Pete Lau, VD för OnePlus, medan båda håller de som ser ut som OnePlus 6 i sina händer. De två smartphones, en vit och den andra svart, sammanfaller med bilderna som hittills läckt ut och den vita färgen hade redan skymtats under en officiell video. Få tvivel därför: de nedan är två OnePlus 6 i kött och blod!

2018 är super slowmotions år. Galaxy S9 har denna funktion. Huawei P20 Pro har denna funktion. Och uppenbarligen kommer OnePlus 6 att ha det också. Vi hade redan pratat om det, men om du fortfarande har tvivel bör tweeten nedan reda ut dem.

OnePlus 6 kommer därför att kunna sakta ner tiden, förmodligen upp till de ödesdigra 960 fps också uppnåtts av tävlingen. Den enda frågan, om något, är: vid vilken upplösning? 1080p, som bara Sony har kunnat göra, eller får vi nöja oss med 720p som med Samsung och Huawei? Tills nästa vecka, den jobbiga meningen.

Som vi redan har sett kommer lanseringen av OnePlus 6 vara tillgänglig för alla, så länge du har köpt biljetten. Den goda nyheten är att alla som deltar i evenemanget kommer att få några exklusiva gåvor, vars kommersiella värde överstiger kostnaden för själva biljetten. Ja, men vilka presenter? Vi vet fortfarande inte vilka som kommer att vara på det europeiska evenemanget, men vi kan avslöja de som är närvarande vid lanseringen i Indien, där det, som ni redan vet, finns ett samarbete med Avengers.

Som ni ser har vi en Avengers keps och T-shirt, en Never Settle-väska, en OnePlus-anteckningsbok, en pistol (bokstavligen) och en OnePlus-kupong värd 999 rupier (cirka 12,5 €). Vi förväntar oss inte något så annorlunda för det europeiska evenemanget, så om du åtminstone hoppades på tillbehör som lock eller powerbanks, var beredd på att bli besviken.

Vi tackar Amedeo för denna senaste rapport.

Relaterade artiklar

Back to top button