Det senaste om Google Pixels: riktmärken, certifieringar och förhoppningar om dual boot

Note: We hope you enjoy reading this article: Det senaste om Google Pixels: riktmärken, certifieringar och förhoppningar om dual boot

Datumet den 4 oktober närmar sig, dagen då vi förväntar oss lanseringen av Google Pixel och Pixel XL, och det finns inga tecken på att släppa läckor och hypoteser på de första Google-smarttelefonerna.

Låt oss börja med Pixel XL, som passerar Geekbench för åtminstone tredje gången, med allt mer nedslående poäng, men med Android 7.1 ombord, vilket ytterligare bekräftar att detta kommer att vara den version av Nougat som han kommer att ha vid sin debut.

Under tiden har båda smartphones certifierats av Global Certification Forum, för totalt fyra varianter (två internationella och två endast i USA): G-2PW2100 och G-2PW2200 för Google Pixel och G-2PW4100 och G-2PW4200 för Pixel XL. Det bekräftas sedan igen att tillverkaren är det HTC och det är viktigt att understryka att modellerna G-2PW2100 och G-2PW4100 är samma certifierade avFCC.

Slutligen är det XDA att lansera en hypotes som kommer att tilltala modders, och inte bara. Sedan Pixel-minnespartitioneringen har ändrats från det förflutna, för att stödja sömlös uppdatering a-Chrome OS, är förhoppningen att kunna hacka den andra partitionen för att tillåta en dual-boot enklare än tidigare, och kanske till och med att ta med automatiska uppdateringar på anpassade ROM. Allt väldigt trevligt i teorin, men XDA-inlägget är för tillfället mer en önskan, fullt av “om och men” snarare än konkreta bevis, och som sådant måste det tolkas: om det verkligen blir så bra kommer vi att finna ut endast i tid skuld.

Relaterade artiklar

Back to top button