Det sämsta och bästa av HarmonyOS enligt användarna –

Ankomsten från HarmonyOS till Huawei-telefoner väcker många frågor från användare, inklusive flera frågor angående prestanda och utveckling av det nya systemet. Sedan uppdateringen i beta HarmonyOS 2.0 i Kina kunde vi se bilder av vilken estetik som äntligen kommer till Spanien, och nu vet vi också vilken som är bäst och sämst i systemet.

Hur kunde det vara annorlunda, problem har dykt upp kring HarmonyOS hos Huawei, även om det finns vissa förbättringar jämfört med terminalerna som Android brukade ha. Utbyggnaden i vårt land har inte börjat ännu, men dessa klagomål och beröm från användare som redan säger uppdaterat Huawei-system informera oss om vad vi kan hitta och fatta beslut om allt som rör övergången från Android till HarmonyOS.

HarmonyOS kraschar och klagomål

Vi börjar med att titta på de problem som användare har klagat på, där de flesta fokuserar på Wi-Fi eftersom det verkar som att nästan alla enheter som redan testar HarmonyOS 2.0 har hastighetsproblem när du surfar via wifi , också. som engångsavbrott. Detta indikerar ett komplett programvarufel som kan åtgärdas med en uppdatering.

pantalla botones huawei problem

Ett rally har dock börjat på nätverket, runt vilket, det påstås, dessa problem uppstår på grund av: “HarmonyOS hackar Android och är inte certifierade av Wi-Fi Alliance, enheter med HarmonyOS anslutna till nätverket via Wi-Fi kommer att har hastighet, långsamma nätverksanslutningar och brutna anslutningar. “Detta är helt fel eftersom Huawei är certifierat av Wi-Fi Alliance och ingenting har förändrats i detta avseende med övergången från Android till det nya systemet. Det skulle bara vara ett mjukvarufel, och de var snabba med att förneka det från Huaweis sida för att förhindra att rykten sprids.

Allt som gör Huawei bättre med HarmonyOS

Å andra sidan har Huawei-telefoner som redan har kunnat testa denna mjukvara förbättringar i olika aspekter som försöker matcha eller förbättra det som ses på Android. Huawei har nu mer rörelsefrihet och har gjort stora förändringar av batteriet som säkerställt förbättra autonomin i systemet åtminstone i Kina, där Huawei P40, Mate 40 och Mate utan Google-tjänster uppnådde sådana resultat.

HarmonyOS 2.0

De tidigare nämnda Wi-Fi-buggarna har också åtgärdats i de senaste uppdateringarna, men utan att helt lösa situationen. Dessutom hittades förbättringar i systemets prestanda, vilket resulterade i jämnare prestanda än Huawei-telefoner med Android, vilket framgår av vissa tester när man surfar eller snabbar upp när man startar applikationer. Vi får vänta med att se detta från första hand och se om detta är en förändring till det bättre.

Källa> Huaweicentral

Relaterade artiklar

Back to top button