Det officiella priset i Italien för Meizu M3 Note är dubbelt så mycket som Kina

Note: We hope you enjoy reading this article: Det officiella priset i Italien för Meizu M3 Note är dubbelt så mycket som Kina

Priset på Meizu M3 Note i Italien det är högre än förväntat, det är värdelöst att gå runt det. Vi hade stängt vår smartphonepresentationsartikel i hopp om att inte överstiga 200 € vid lanseringen i vårt land, men tyvärr var vi för optimistiska.

M3 Note är faktiskt nyligen tillgänglig för förbeställning i den officiella italienska butiken, på pris 219 € för versionen med 2 GB RAM och 16 GB internminne, och 259 € för 3GB + 32GB en. Låt mig vara tydlig: priset är fortfarande bra jämfört med andra modeller i samma serie, men det är inte så konkurrenskraftigt som vi skulle ha trott, och det får oss att hoppas ännu värre för Meizu Pro 6.

LÄS ÄVEN: Många vackra bilder av M3 Note

För att återgå till M3 Note, men det senare är för närvarande bara bokningsbart, men leveranser kommer att börja från slutet av maj, så du har lite tid att tänka på det. Bland annat är listpriset för de två smartphones dyrare än vad som rapporterats: 229 respektive 269 euro, men båda är rabatterade med 10 €, så mycket som detta kan vara värt.

Relaterade artiklar

Back to top button