Det kommer bara att finnas en Samsung Galaxy Note 10 med Snapdragon | AndroidWorld

På nätet har diskussionen alltid varit mycket het om användningen av olika processorer för Samsungs förstklassiga smartphones, oavsett om de var en del av Galaxy Note eller Galaxy S. Familjen som har utformats för den europeiska marknaden har alltid utrustats med processorer Exynos, tillverkad i egen regi av Samsung, och anklagas för att alltid vara något mindre prestanda (energimässigt framför allt) än motsvarigheten Qualcomm antas i andra delar av världen.

Ibland har användare som är mindre villiga att använda den “mindre kraftfulla” versionen vänt sig till den amerikanska marknaden där Galaxy S och Galaxy Note alltid har utrustats med Snapdragon 800-familjeprocessorer. I år verkar dock situationen förändras och det även i USA kommer Exynos-processorn att användas för Galaxy Note 10 och, för att vara exakt, den nya Exynos 9825 oktakärnaoch därmed anpassa sig till resten av världen.

Endast den version som erbjuds av operatören Verizon det kommer att ha processorn istället Snapdragon 855 (och inte den nya 855+), blir den enda varianten i världen att inte använda SoC hemlagad av Samsung.

Källa: @evleaks

Relaterade artiklar

Back to top button