Det kommer att finnas 5 Xperia Z6, från mini till Ultra, och huvudpersonen Snapdragon 820, enligt AnTuTu

Note: We hope you enjoy reading this article: Det kommer att finnas 5 Xperia Z6, från mini till Ultra, och huvudpersonen Snapdragon 820, enligt AnTuTu

På weibo-sidan (det mest kända kinesiska sociala nätverket) av AnTuTu meddelandet du hittar nedan har publicerats, och även om du inte tuggat språket så mycket är ämnet lätt att förstå.

Jag är information om serien Sony Xperia Z6, enligt vilken det kommer att finnas 6 olika modeller, både i egenskaper och självklart i storlek. Mer exakt talar vi om följande modeller och funktioner

  • Sony Xperia Z6 mini: 4 tum skärm, Snapdragon 620 CPU
  • Sony Xperia Z6 Compact: 4,6 tum skärm, Snapdragon 820 CPU
  • Sony Xperia Z6: 5,2 tum skärm, Snapdragon 820 CPU
  • Sony Xperia Z6 Plus: 5,8 tum skärm, Snapdragon 820 CPU
  • Sony Xperia Z6 Ultra: 6,4 tum skärm, Snapdragon 820 CPU

Som ni kan se är detta en verkligt komplett line-up, som täcker lite alla dimensioner av skapande, men som vad gäller specifikationer verkar beredd att alltid förbli i den höga delen, med den nya och arrembante SoC från Qualcomm på nästan alla varianter.

LÄS ÄVEN: Sony förvärvar Toshiba fotosensorer

Kan det vara sant? Svårt att säga a priori, men förutsättningarna finns där, och tänk på att tidigare rykten också talade om Force Touch och QHD-skärm, bara för att alltid förbli hög med specifikationerna.

Sony kommer att hålla en presskonferens på CES i Las Vegas i början av januari 2016, så det finns möjlighet att ha konkreta nyheter inom en månad, men om det verkligen kommer att stekas under röken, tvivla inte på att vi säkert kommer att få höra om det igen, även innan dess.

Relaterade artiklar

Back to top button