Det kan bli ett MWC 2018 under Samsungs flagga: ingen topp i sortimentet från huvudkonkurrenterna

Note: We hope you enjoy reading this article: Det kan bli ett MWC 2018 under Samsungs flagga: ingen topp i sortimentet från huvudkonkurrenterna

Ryktena om ett uppskjutande av LG G7 har redan spridit sig ett tag, men vi trodde åtminstone Huawei skulle ha planterat flaggan vid Mobile World Congress, med lanseringen av sin nästa topp i sortimentet (vad det än kommer att heta). Istället enligt vad som rapporterats av ETNewssaker och ting kan vara annorlunda.

Enligt den välkända koreanska källan kommer faktiskt Huawei P20 / P11 att presenteras i april i Europaäven om datum och plats är fortfarande ett mysterium. Det betyder inte att Huawei kommer att vara frånvarande från MWC, där de kommer att presentera nya Läsplatta Och 2 i 1 bärbar dator. Skälen till uppskjutningen skulle vara många: från svårigheterna med den senaste lanseringen i USA, till produktionen av komponenter som nästa Kirin och/eller den tredubbla bakre kameran som borde debutera på nästa Huawei-topp.

Med tanke på det goda arbete som Huawei gjort med Matebook X, som vi lämnar recensionen av nedan, är vi fortfarande nyfikna på att se vilka nyheter företaget kommer att ha på detta område, men det är synd att det inte finns någon mer direkt krock mellan smartphones.

Det är sant att det kommer att finnas HDM Global, troligen med Nokia 9, men i nuläget är det svårt att betrakta Nokia som en direkt rival till Samsung eller Huawei.

Inget är dock skrivet ännu, och för närvarande borde både Samsung och Huawei båda ha ett evenemang inställt på Söndag 25 februari: vi kommer att se i sinom tid vilka som kommer att vara huvudpersonerna.

Relaterade artiklar

Back to top button