Det här skulle vara de första bilderna tagna med HTC U12+ och de är inte dåliga (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här skulle vara de första bilderna tagna med HTC U12+ och de är inte dåliga (foton)

Om du vill ha en allra första smak av fotografiska färdigheter av nya HTC U12 + kan de i galleriet vara bilderna du letar efter. Faktum är att det här skulle vara de första bilderna som läckt online som tas av nästa övre delen av intervallet från HTC, som några referenser i EXIF-data som finns i dem.

Tydligen skulle bilderna tillhöra modellen med kod 2Q55100 – som verkar vara HTC U12 + – och borde ha tagits via en dual-cam från 12,2 MP har optik med olika bländare, en med f / 1,7 och den andra med f / 2,6. För övrigt kan en av de två kamerorna ha ett objektiv dukaräven om du inte känner till zoomfaktorn.

På tal om visuell kvalitet, återgivningen av färger och vitbalansen är på en bra nivå, med några ledtrådar som verkar tyda på användningen av förfinade algoritmer förHDR och digital bruskontroll.

Uppenbarligen är det fortfarande tidigt att säga om dessa bilder är en indikation på kameror i nivå med det bästa toppintervallet på torget, särskilt om vi beaktar det faktum att de kanske inte är äkta.

För att ta reda på sanningen måste vi vänta på den officiella presentationen av nya HTC U12 +, som väntas under de närmaste veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button