Det här kommer att vara Oppo R11s, men du kanske också kan kalla det OnePlus 5T (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här kommer att vara Oppo R11s, men du kanske också kan kalla det OnePlus 5T (foto)

Den nya förhandstitt släppt av Oppo avslöjar vad som borde vara formerna och några av de tekniska funktionerna hos den helt nya R11svilket kan vara bra mall även för den mycket ryktade nya OnePlus 5T.

Det kinesiska företagets enhet förväntas ha en 6,01″ skärm – formfaktor 18:9, upplösning 1.080 x 2.160 – i kroppen på en klassisk 5,5 “, med mycket små sidokanter. Kanske är det inte riktigt en gränslös bland de mest extrema som setts hittills, men optimeringen av fronten är fortfarande mycket hög.

Resten av databladet skulle bestå av en processor Snapdragon 660, 4 GB av RAM e 64 GB internminne. Det borde inte saknas dubbelkamera bak från 20 + 16 MP redan sett på Oppo R11, medan den främre kameran ska vara från 20 MP. Mjukvarudelen kommer att hanteras av Color OS baserat på Android 7.1.1 Nougat.

Utöver data och specifikationer visar bilderna på R11:orna en väldigt lik design till den som beundrades i de första renderingarna av nya OnePlus 5T, vilket ytterligare bekräftar att OnePlus verkligen kan släppa en ny toppserie “inspirerad” av denna nya Oppo.

Vi vet med säkerhet att Oppo R11s kommer att finnas med Kina nästa 2 november, men det är möjligt att OnePlus under samma månad också kan lansera sin helt nya smartphone. Vid det här laget återstår bara att vänta några veckor till, även om ledtrådarna blir mer och mer konkreta.

Relaterade artiklar

Back to top button