Det här kan vara en ny LG-smartphone med låg mellanklass

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här kan vara en ny LG-smartphone med låg mellanklass

Inte bara G7. Även om situationen för LG:s mobildivision inte är den mest optimistiska, arbetar det koreanska företaget också med andra projekt, utöver den förväntade toppen av sortimentet som redan setts i alla såser de senaste veckorna. För att ge oss en första ledtråd om det pågående arbetet är den välkända läckaren Roland Quandtsom publicerade en Foto ganska tydligt på Twitter.

Bilden visar framsidan av en ny smartphone, som läckaren säkerställer är LG:s eget varumärke. I synnerhet skulle det vara en ny medium-low-end modell med en formatdisplay 18:9 och rundade hörn, som skulle återuppta design redan sett på andra tidigare modeller med små skillnader här och där.

För närvarande finns det ingen officiell information om databladmen Roland själv börjar med några rimliga antaganden: enligt honom kan den här nya modellen ha en skärm 5,5 tum vid upplösning 640 x 1 280 pixlarmed fingeravtrycksläsare e strömknappen på ryggen.

Eftersom det är lätt att gissa måste all information som redovisas tas med mycket varning, med tanke på att detta är rykten som läckt ut på nätet. Det som verkar utom tvivel är att LG försöker återlansera sig även inom andra marknadssegment övre delen av intervalletoch vi kommer att se i framtiden vad frukterna av detta arbete kommer att bli.

Relaterade artiklar

Back to top button