Det här kan vara baksidan av Nexus 5 (2015), och det finns tre stora hål! (uppdaterat: nytt foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här kan vara baksidan av Nexus 5 (2015), och det finns tre stora hål! (uppdaterat: nytt foto)

Låt oss börja med det faktum att den nedan är en ritning gjord av ett företag som gör case, baserat på mycket initial information, så innan lanseringen kan formerna och placeringen av de olika elementen mycket väl ändras.

Sade detta, LG Nexus 5 (2015) Bullhead den kan ha tre fina hål på baksidan: ett för kamera, förmodligen den översta; nedan kunde vi då ha en fingeravtrycksläsare, även om dess närvaro inte är uppenbar. Bredvid kameran är det logiskt att tänka på utrymmet för blixtmen hålet är så stort att det kan bli fler, kanske ett bra laser autofokus.

LÄS ÄVEN: 5,2 tum för nästa Nexus 5?

På vänster sida (sett bakifrån) kan du se utrymmet för volymvippa Och strömknappenmedan det överst finns ljuduttag. Längst ner finns två öppningar: en, den till vänster, kommer säkert att vara förUSB (Typ-C), medan den andra kan vara för det högtalareeftersom det inte finns några andra hål på baksidan.

Det är svårt att härleda något annat av en enkel design av bakstycket, som utan tvekan har mer rundade och mjuka hörn än nuvarande Nexus 5, men som förutom detta knappast kunde avslöja något annat.

Det är fortfarande ungefär tre månader kvar, vid en gissning, innan lanseringen av den nya Nexus, så vi kommer att hinna med mycket mer omfattande läckor, men med tanke på att vi precis är i mitten av sommaren är det redan en bra start, gör det inte tror du?

Uppdatering: De var lagt till nya renderingar som också visar insidan av omslaget, och med framsidan tillagd en fotokopia av framsidan av Nexus 6 (men denna Nexus 5 2015 borde fortfarande vara mycket mindre). Kom dock ihåg att, trots likheterna med Motorola (precis accentuerat av pressen), källan fortsätter att tala tydligt om LG och hittills har det inte funnits något tillförlitligt rykte om en möjlig ny Nexus från Lenovos företag. Vem skulle du föredra?

Relaterade artiklar

Back to top button