Det här fotot visar en mystisk Xiaomi-enhet, kommer den att presenteras tillsammans med Mi5s? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här fotot visar en mystisk Xiaomi-enhet, kommer den att presenteras tillsammans med Mi5s? (Foto)

Knappt en vecka saknas från presentationen av Xiaomi, planerad till 27 septembermen det finns redan stor förväntan inför det nya toppsortimentet Mi5s och alla andra nyheter från den kinesiska tillverkaren.

Bland dessa kan det kanske också finnas en ny enhet med liten skärm, upptäckt i ett stulet skott och lagt online på det välkända sociala nätverket Weibo. Från bilden, den designen ser bekant ut tänker på Xiaomi-produktlinjerna som redan finns på marknaden, vilket kan ses från den något avlånga hemknappen, och det finns också den officiella logotypen för Mi-linjen på toppen.

Vi vet ännu inte om den här enheten är en miniversion av Mi5/5s-serien eller en produkt designad för låga änden, men vi hoppas få reda på det under nästa veckas presentation. Enligt din åsikt, vad kan det vara? Ska vi förvänta oss oväntade nyheter från Xiaomi för den här sista delen av året?

Relaterade artiklar

Back to top button