Det här borde vara Alcatel 5: en sorts Xiaomi Mi MIX 2, men tvärtom

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här borde vara Alcatel 5: en sorts Xiaomi Mi MIX 2, men tvärtom

Vi hade redan pratat om nya Alcatel 5 för några veckor sedan, men det är det vanliga evleaks – artistnamnet på läckaren Evan Blass – för att ge oss ännu en bekräftelse på hans innovativ designsom du kan beundra på bilden i galleriet.

Vad Blass definierar som “slutlig design“framstår som en nyfiken omtolkning av modet kantlös display i format 18:9, eftersom den här gången är den tunnare kanten den nedre. Framsidan av Alcatel 5 ska vara en sorts Xiaomi Mi MIX 2 upp och ner, med ett stort övre band där sensorerna, kameran och öronkapseln sitter, medan den mycket tunna nederkant håller sig ren.

tillbakaistället hittar vi en mer klassisk estetik, med ett stort cirkulärt hyttventil för kameran, blixten och fingeravtrycksläsaren strax under. Ytan på kroppen visar de typiska ränderna av metalliska material, så det är troligt att den är gjord av aluminiummed rundade kanter och hörn.

Å andra sidan borde Alcatels nya smartphone vara en riktig “flaggskepp“, med evleaks ord, därför förväntar vi oss kvalitetsmaterial och framför allt hårdvara på mycket hög nivå.

Än så länge finns det dock ingen information om ett eventuellt datum för officiell presentationså vi får vänta på fler nyheter under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button