Det här är specifikationerna och designen för den förväntade Motorola Moto E7 Power

Vi intuiterar det Motorola skulle snart ge oss en antagen Moto E7 Power och bekräftar idag det och mycket mer. Flipkart Indian Store genererar inlägg där du kan se i detalj alla egenskaper som terminalen kommer att ha, förutom dess utseende och bekräftar att den kommer att kallas det.

Detta skulle vara Moto E7 Power

Din skärm skulle vara 6,5 tum vid HD + upplösning. Det skulle finnas en hack i form av en droppe vatten.

Det skulle ha 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Andra rykten utesluter inte att det också kommer att finnas en variant med 2 GB + 32 GB. Vi kan utöka minnet via ett MicroSD-kort upp till ytterligare 1 TB.

Publikationen anger att dess processor kommer att innehålla åtta kärnor, utan mer om saken. Ändå, dagar sedan hoppade läckan att det skulle vara MediaTek Helio P22.

De 2X2 MIMO-teknik. Detta skulle utgöra en utveckling som tillämpas på Wi-Fi-anslutning.

För ljudälskare betonar vi det en kontakt skulle placeras Jack 3,5 mm hörlursuttag. Dessutom skulle det ha ett kraftfullt 5 000 mAh batteri som laddas via sin USB-typ C-kontakt. Det enda “men” i detta avseende är att uppladdningshastigheten inte nämns, så det kan vara standard.

Mobilen skulle köra Android 11 av tyg. Det skulle ge ett ovärderligt lager av anpassning, det vill säga ett ”rent” Android-gränssnitt.

Dess dubbla bakre kamera skulle ha en 13MP huvudsensor och en 2MP sekundär sensorDet är dock inte klart om det senare skulle vara makro eller djup. Ingenting är bestämt angående fronten.

Något som redan är karakteristiskt i Motorola är införandet av en fingeravtrycksläsare på baksidan. Här kommer varumärkeslogotypen att fästas inom dess cirkel / silhuett.

Att sluta, Motorola Moto E7 Plus tillkännages den 19 februari i år kl. 12:00 Indien tid. Skulle komma i färger Digitalblått Y Oxy Red. Det ryktas att försäljningspriset i Europa skulle vara cirka 150 euro.

Källor: GSMArena – Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button