Det här är Razer Phone, och du kommer med största sannolikhet att vilja ha en!

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här är Razer Phone, och du kommer med största sannolikhet att vilja ha en!

rakblad kommer att avslöja sin första Android-smarttelefon i morgon, den 1 november, i London. Hittills hade vi bara fått fragmentarisk information om detta, men nu, tack vare en nitisk brittisk operatör, är bilden nästan komplett, och mycket intressant. Om man bortser från den dåliga bilden av smartphonen, vars design verkar starkt inspirerad av Nästa bit (som Razer förvärvade tidigare i år), det är de rapporterade specifikationerna som fångar uppmärksamhet.

Låt oss börja med displayen, a 5,72 ” IGZOtroligen QHD, med ett “brett färgspektrum” men framför allt en 120Hz uppdatering, en första i Android-världen, om du tror att standarden är 60Hz. Vi då 8 GB RAM, säkerligen kopplat till Snapdragon 835 och minst 64 GB internminne. På baksidan hittar vi två kameror: en 12 megapixel f / 1,75därför med en bra öppning, och en 13 megapixel med 2X och f/2,6 zoom, för porträtt. Anmärkningsvärt är batteriet, da ben 4 000 mAh med Qualcomm Quick Charge 4.0+men de saknas inte heller två främre högtalare med THX-certifiering Och Dolby ATMOSbara för att pumpa upp ljudet av de spelen.

“4G Super-Voice” nämns också, vilket förmodligen är VoLTE eller något relaterat.

Android-versionen borde finnas där 7.1.1 Nougat, förmodligen en hel del i lager, men vi vet inte om det kommer att bli anpassningar på den lekfulla sidan, eftersom det kommer att vara i fokus för Razer. I vilket fall som helst, i morgon kväll kommer du att veta allt om denna smartphone, som har hoppat direkt till toppen av rankingen av de mest intressanta för tillfället.

Relaterade artiklar

Back to top button