Det här är inte Galaxy S9 Mini, utan en konstig variant med iPhone X-stil med dubbla kamera (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här är inte Galaxy S9 Mini, utan en konstig variant med iPhone X-stil med dubbla kamera (foto)

Det ser ut som att Samsung är på väg att dra upp en annan kanin ur hatten, och den här kan också tillhöra S9 familj. Den kinesiska kommunikationsbyrån TENAA har certifierat en ny mystiskt mönster från den koreanska tillverkaren, med en design som verkar mycket nära den i det senaste toppsortimentet, även om den också visar några anmärkningsvärda egenheter.

För att vara exakt har enheten i fråga en modellkod SM-G8850 och har hårdvara mycket lik den tidigare nämnda S9: display från 5,8 tum AMOLED med upplösning 1 440 x 2 960 pixlar, möjliga processorer Qualcomm Snapdragon 845 eller Exynos 9810 upp till 2,8 GHz, 4 eller 6 GB av RAM och batteri från 3 000 mAh.

Även storlek (147,7 × 68,7 × 8,4 mm) och vikt (163 g) verkar bekräfta hypotesen att det kan vara en variant av S9, men det finns ett element i designen som krockar: på baksidan finns det faktiskt en vertikal dubbelkam (kanske 12 MP) i iPhone X-stil, placerad på vänster sida, vilket bara lämnar fingeravtrycksläsaren i mitten.

Enligt de mest ackrediterade hypoteserna kan det vara en speciell variant av Galaxy S9 som endast är dedikerad till kinesiska marknadenvilket inte är förvånande med tanke på Samsungs tradition av Kina och orientalernas passion för porträttkameror.

Andra källor rapporterar ytterligare berättigade namn, till exempel det för en ny version av Galaxy A8men de är alla överens om en mycket specifik punkt: den här modellen är inte den nya Galaxy S9 Mini redan nämnt i några tidigare rykten, eftersom dess dimensioner inte på något sätt är “mini”. På en variant med en mindre storlek på S9 för närvarande finns ingen konkret information än, så det är inte säkert att den någonsin kommer ut på marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button