Det här är Galaxy S9-datumen du har letat efter

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här är Galaxy S9-datumen du har letat efter

Med hänvisning till en anonym chef för en berömd skaltillverkare som källa, har Evan Blass släppt de 3 datumen för Galaxy S9 som alla skulle vilja veta: presentation, förbeställningar Och faktisk tillgänglighet. Så utan vidare, här är dagarna att ringa in i kalendern

  • Lansering: 26 februari
  • Förbeställningar: 1 mars
  • Leverans: 16 mars

Med det sagt finns det dock några observationer att göra. För det första presentationen den 26 februari är ovanlig. Vanligtvis väljer Samsung (och lite av alla de största företagen) dagen innan Mobile World Congress startar för sin presskonferens, och inte dagen då mässan öppnar.

Dessutom är det inte klart för oss vilken marknad dessa datum avser. Samsung har kört gudar tidigare globala lanseringarmen det har funnits några små lokala skillnader, så ta dem inte som definitiva, för även om man erkänner deras legitimitet är det möjligt att dagarna i Italien inte sammanfaller perfekt.

Om saker och ting skulle gå ungefär så här ändå, skulle Samsung säkert spela i år i förväg.

Tänk att under 2017 var Galaxy S8 faktiskt bara tillgänglig från den 28 april; här pratar vi om 16 mars, nästan en och en halv månad tidigare. Vi kommer dock att invänta ärendets officiellitet innan vi tar lämpliga överväganden.

Uppdatering

Ricciolo1, en italiensk läckare som vanligtvis har en lång syn på dessa saker, förnekar @evleaks (eller snarare dess källa) den 26 februari och rapporterade istället 25 februarisom vi redan har föreslagit ovan.

Sedan finns det ytterligare ett tillägg, lätt förutsägbart, på priset: Galaxy S9-duon kommer att bli den dyraste någonsin. Men trots allt, förväntade du dig en rabatt jämfört med förra året?

Relaterade artiklar

Back to top button