Det här är den första bilden som tagits med Meizu 6T: inte illa bokeh-effekten!

Note: We hope you enjoy reading this article: Det här är den första bilden som tagits med Meizu 6T: inte illa bokeh-effekten!

Meizu 6T är namnet på den nya modellen som kommer från den kinesiska tillverkaren. Hur vet vi detta? Enkelt, han avslöjade det direkt Li Nandivisionens vice ordförande Försäljning och marknadsföring av företaget, genom en ny bild publicerad på Weibo sociala nätverk.

Bilden visar en charmig porträtt av en lika charmig tjej, med en mycket accentuerad användning avbokeh effekt, d.v.s. suddigheten i bakgrunden bakom motivet. Detta skulle därför vara det första fotografiskt prov av den nya modellen, och resultatet verkar ganska anmärkningsvärt.

Information om resten har inte getts, men denna nya Meizu 6T borde vara exakt den som upptäcktes för några dagar sedan i ett riktmärke, den första Meizu-smarttelefonen med en processor Spreadtrum SC9850.

Eftersom detta med största sannolikhet är en låga änden, detta första foto som visades av Li Nan är särskilt imponerat, men vi kommer att se vid tidpunkten för den officiella presentationen vad dess kvaliteter kommer att vara. Än så länge har inga datum meddelats, så vi får vänta några veckor till på fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button