Det första riktmärket för OnePlus 6 är imponerande och bekräftar hacket igen (och Snapdragon 845)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det första riktmärket för OnePlus 6 är imponerande och bekräftar hacket igen (och Snapdragon 845)

OnePlus 6 får det rätt 276 510 poäng på AnTuTuett riktigt rekord, åtminstone att lita på ett par skärmdump erhållits från en konfidentiell källa Android Centralsom borde ligga nära det kinesiska företaget.

Bilderna togs med största sannolikhet från HydrogenOS, den kinesiska versionen av OnePlus-mjukvaran, som vi internationellt känner OxygenOS. Det är dock intressant att observera statusfältet av dessa skärmdumpar, eftersom det verkar starkt antyda närvaron av en hack ovanpå telefonen.

Inte bara i själva verket är andelen bilder med 19:9 (dvs en 18:9 utan skåra), men klockan har flyttats åt vänster (även om detta bara kan bero på den kinesiska versionen), medan ikonerna till höger vid något tillfälle bryts av med en ellips, en gimmick som vi har redan sett i andra smartphones med “skåran”, för att indikera närvaron av andra ikoner dolda exakt av skåran. När allt kommer omkring har vi redan haft möjligheten att upprepa detta designval av OnePlus (eller vem som helst för henne) flera gånger, vilket därför inte förvånar oss alls.

Om vi ​​går tillbaka till själva riktmärket är det tydligt att vi talar om en Snapdragon 845, eftersom ingen annan SoC skulle kunna uppnå en liknande poäng, men tyvärr har vi ingen bekräftelse på resten av specifikationerna. OnePlus 6 tar i alla fall mer och mer form, även om det inte sägs vara en form som kommer att glädja alla.

Relaterade artiklar

Back to top button