Det första riktiga fotot av ZUK Edge är en total besvikelse

Det var en lätt satsning att vinna, och det var det verkligen. Som vi hade förutspått har det redan dykt upp några dagar efter den officiella presentationen – inställd till den 20 december första riktiga bilden av de mycket efterlängtade ZUK Edgesmartphone med en böjd skärm på sidorna som innehåller filosofin för den homonyma linjen från Samsung.

På bilden kan du se både framsidan och baksidan av enheten och det fångar omedelbart ögat hur det trots allt inte finns för original hittat. Skärmen tar upp en bra del av skärmen, men där krökning det verkar inte särskilt uttalat, medan ramar du märker och hur. Baksidan är också mycket anonymmed kamerafacket i mitten av toppen och ZUK-märket längst ner.

De tekniska egenskaperna är fortfarande mycket intressanta och pris 368 € om är bra för kvaliteten den kan erbjuda, men definitivt design den speglar inte samhällets triumfalistiska proklamationer. ZUK Edge ser verkligen (för) ut som andra smartphones med böjd skärm – först och främst Galaxy S7 Edge, alltid referenspunkten för hela kategorin – och får inte den “wow”-effekt som väcks av Xiaomi Mi MIX.

Kort sagt, du kan inte dölja besvikelse för en apparat som hade väckt en del uppmärksamhet hos sig själv. Vi hoppas att den officiella presentationen kommer att kunna lyfta fram de fördelar som vi för närvarande inte kan se. Vi väntar därför på den 20 december, även om hypen verkligen har sjunkit efter att ha sett den första bilden.

Relaterade artiklar

Back to top button