Det finns ingen fred för Pixel 2 XL: vissa användare rapporterar bristen på känslighet nära kanterna (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det finns ingen fred för Pixel 2 XL: vissa användare rapporterar bristen på känslighet nära kanterna (video)

En omgång till, en till insekt för Google Pixel 2 XL. Efter de många kontroverser som väckts om kvaliteten på OLED-panelen monterad (den senaste uppdateringen introducerade en mer levande lägesom vi har visat dig), om problemen inom ljudsektorn och om en inte så presterande laddningshastighet, nu finns det nyheter om problem med pekskärmspanelen.

I synnerhet har vissa användare klagat på Googles supportforum – sedan publicera gudar video- till stöd lämnar vi ett exempel i slutet av artikeln – ett betydande frånvaro av beröringskänslighet nära sidokanterna av displayen som, som ni vet, har en lätt krökning.

Jämfört med andra problem som har stött på tidigare, verkar det här vara verkligen av mindre, också för att dess förekomst för tillfället är ganska låg. Google påstod sig ha tagit emot rapporterna och arbetat hårt för en tid fixera, för att inkluderas i nästa uppdatering. Det kan därför vara överdriven aggressivitet hos det oavsiktliga beröringsskyddssystemetsom kan lösas utan problem via mjukvara.

Förhoppningen är att detta kan bli en av de sista insekt att stiga till rubrikerna, eftersom risken att de otvivelaktiga egenskaperna hos Pixel 2 XL komma suddig från några för många misstag är den hög.

Relaterade artiklar

Back to top button