Det finns för närvarande inga planer för den internationella lanseringen av Samsung Galaxy S5 LTE-A

Note: We hope you enjoy reading this article: Det finns för närvarande inga planer för den internationella lanseringen av Samsung Galaxy S5 LTE-A

Igår lyfte Samsung äntligen slöjan för en mycket omtalad smartphone de senaste månaderna: versionen “premie“av Galaxy S5, helt enkelt kallad Galaxy S5 LTE-Aoch lanseras i Korea.

LÄS ÄVEN: Officiell Samsung Galaxy S5 LTE-A

Vi hade “varnat” dig för möjligheten att den här modellen skulle förbli exklusiv för Samsungs hemstad, åtminstone initialt, lite som förra året med Galaxy S4 LTE-A, och så kommer det att vara med S5 LTE-A, i fall du har fortfarande vissa tvivel.

QHD, Snapdragon 805, 3 GB RAM och LTE Cat.6 kommer att förbli Koreas prerogativ, åtminstone ett tag: “för närvarande finns det ingen specifik plan för att tillhandahålla produkten till den globala marknaden“, vilket bekräftades av en talesman för Samsung, som förnekade att det fanns planer för den internationella marknaden.

Det är trots allt ganska logiskt att så är fallet med tanke på att Galaxy S5 bara har funnits i ett par månader, och att vi i början av september borde se ankomsten av Galaxy Note 4.

Vad sägs om alla rykten om S5 Prime / Galaxy F metallmaterial från de senaste månaderna? Det kan vara lite rök under steken, kanske under överskådlig framtid, men ändå verkar det inte vara dags för Samsung att ändra design eller material. Det ögonblicket var “igår”, men det är en annan historia.

Relaterade artiklar

Back to top button