Det finns en specialutgåva av Nexus 6P som du inte kommer att kunna ha, och inte för att den är för dyr (för!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det finns en specialutgåva av Nexus 6P som du inte kommer att kunna ha, och inte för att den är för dyr (för!)

Du kanske inte kommer ihåg det, men när Google meddelade Nexus 6P för ett par månader sedan fanns det även en guldvariant av smarttelefonens Huaweivilket dock inte var förutsett på vår marknad, där vi faktiskt bara hittar det i färgerna aluminium, grafit och is.

Här är dock att “Nexus 6P specialutgåva“är nu tillgänglig endast i Japanmen du kan fortfarande beundra den relaterade sidan i Google Store, även på italienska.

LÄS ÄVEN: Nexus 6P på 128 GB kommer till Italien

Kort sagt, titta men rör inte; men oroa dig inte för, förutom färgen, finns det inga speciella skillnader med modellerna som finns här, varken när det gäller specifikationer eller pris, även om det kommer att vara nödvändigt för att få en liknande från Japan till Italien en trevlig utgift (som ingen kommer att vilja betala – Reds. anm.).

Uppdatering: det verkar som att Nexus 6P guld redan är slutsåld även i Japan, vi ser att lagret var extremt begränsat, eller att de har dragit tillbaka det av någon för oss okänd anledning.

Relaterade artiklar

Back to top button