Det finns en mycket intressant Meizu i dessa skisser, om de är verkliga (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det finns en mycket intressant Meizu i dessa skisser, om de är verkliga (foto)

När 2016 avslutas arbetar Meizu på modeller för nästa år, och en av dessa kan få kodnamn Legendmen i grund och botten är registret det minst intressanta.

Faktum är att dess påstådda specifikationer skjuter mycket högt: 5,7 tum QHD super AMOLED-skärm, med böjda sidor och stöd för 3D-touch. Processor Exynos 8893 octa-core med 6 GB RAM och 64/128 GB UFS2.0 internminne. Backkamera Sony IMX438 16 megapixel med laser autofokus och f / 1,7. Batteri 3 400 mAh, med mCharge 4.0 snabbladdning, Dual sim Och Android Nougat förinstallerad, uppenbarligen med gränssnitt Flyme 6.

Dessutom fingeravtrycksläsaredet skulle också finnas en pulsmätaremen det är inte klart var detta skulle integreras, men om du har kikat på skisserna nedan så har du också lagt märke till en annan egenhet: roterande bakre kamera. Detta kan faktiskt också bli en främre kamera, tack vare en mekanism som liknar den som sågs på Huawei ShotX, en modell som faktiskt inte har fått allt för mycket uppföljning.

Tänk på att den en gång pålitliga källan har blivit opålitlig på sistone, så den vanliga skepsisen är värd dubbelt i det här fallet. Vi skulle i alla fall vilja att Meizu vågade mer under 2017 än vad det gjorde i år, så låt oss behålla en strimma hopp bara för det.

Relaterade artiklar

Back to top button