Det finns de som är 100% säkra på att Galaxy Note 9 kommer att ha ett 4 000 mAh batteri, och vi vill tro på dem

Note: We hope you enjoy reading this article: Det finns de som är 100% säkra på att Galaxy Note 9 kommer att ha ett 4 000 mAh batteri, och vi vill tro på dem

Det har varit flera spekulationer den senaste tiden kring batteriet som Galaxy Note 9 kommer att ha, och alla kretsar kring tanken att Samsung äntligen kommer att anta ett batteri värdigt sin större smartphone. Det finns de som är väldigt övertygade, som Ice Universe, en informatör från Kina som inte alltid är ett autentiskt orakel, men som i det här fallet utropar sig till 100 % säker.

Vi kommer att minnas, Is, och vi kommer att ta hänsyn till detta i framtiden. Det måste också sägas att, bortsett från personlig övertygelse, finns det några ledtrådar, som den nya kraftfullare laddaren, eller den horisontella positionen för den bakre dubbelkammen, vilket skulle ge mer utrymme för batteriet.

Efter Galaxy Note 7-explosionerna, med efterträdarens modell Samsung hade gått vidare försiktighetmen kanske 2018 blir det äntligen hämndens år. Det är vad vi hoppas på; förhoppningsvis utan explosiva konsekvenser (ursäkta både upprepningen och det uppenbara skämtet – Reds. anm.).

Relaterade artiklar

Back to top button