Det finns även knappen för kameran i en skiss av Galaxy Note III

Note: We hope you enjoy reading this article: Det finns även knappen för kameran i en skiss av Galaxy Note III

Skissen du ser ovan borde komma från manuell av Galaxy Note III (SM-N900), även om vi ärligt talat har våra tvivel om det. I den, förutom en rad tekniska egenskaper, är det möjligt att se en dedikerad knapp för kameran, en raritet för en Samsung-modell, vilket för tankarna till rykten för några månader sedan om Note III:s goda fotografiska färdigheter. Men låt oss se i detalj de rapporterade specifikationerna:

  • Visa: 5,7 tum Super AMOLED
  • CPU: Exynos 5 Octa / Qualcomm Snapdragon 800
  • Kamera: 13 megapixlar med 1080p videoinspelning och Xenon Flash
  • Anslutningar: AGPS, Bluetooth 4.0, USB (med OTG-stöd), Wi-Fi 802.11b / g / n / a
  • OS: Android Jelly Bean

Allt mer eller mindre i linje med vad vi har sett hittills, osäkerhet kring processorn inkluderad (ingenting hindrar dock att det finns två versioner, precis som det var för Galaxy S4), även om det verkar lite konstigt att i manualen de rapporteras på detta sätt egenskaperna, särskilt med avseende på de två processorerna, separerade av ett “VS”.

För att “bekräfta” dock att en modell med Exynos Octa är på gång tänker AnTuTu med riktmärket som vi föreslår nedan:

Som du kan se har vi att göra med en mycket högpresterande 1,9 GHz-processor, som pekar i riktning mot Samsung-märkta SoC, snarare än Qualcomm, som arbetar på högre frekvenser. Vi får i alla fall inte upprepa att resultaten av AnTuTu är lätta att falsifiera, eller hur? Vi måste bara lämna dig med en annan bild från den påstådda Note III-manualen, som den här gången visar oss baksidan av enheten, utan att avslöja något.

Relaterade artiklar

Back to top button