Det enkla sättet att bli en professionell e-sportspelare: Overwatch League

Vad är Overwatch League och hur man går med har vi sammanställt åt dig i vår artikel. Vi kommer också att berätta hur du kan gå med i alla för närvarande aktiva Overwatch eSports-lag.

Overwatch League är en av de mest populära eSports-turneringarna med spelare med otroliga spelfärdigheter. Lag från hela världen samlas för att tävla i snabba matcher. Om du vill gå med i Overwatch League är det inte så svårt, för du behöver bara veta vilken division du vill gå med i. Du måste vara i ett lag med fyra till sex spelare för att delta.

I huvudturneringen, Overwatch World Cup, ingår även stora landslag.

Lag kan först delta i tävlingsmöten innan de deltar i Overwatch World Cup. Efter att ha kvalificerat sig för att representera sitt land måste det deltagande laget vinna en serie matcher. Här är allt du behöver veta om Overwatch League.

Vad är Overwatch League och hur går man med?

Overwatch League är ett e-sportevenemang där professionella lag tävlar om mästerskapstroféer och prispengar. Evenemanget, som innehåller team från hela världen för att visa upp sina talanger, arrangeras av Blizzard Entertainment.

Eftersom prissumman är så hög har varje liga ett styrande organ. Förutom att vinna, beaktas även andra kriterier som lagarbete och spelarinteraktioner. Utöver tillsynsorgan finns det en specifik lista med regler. Lag som inte följer reglerna kommer att diskvalificeras. Huruvida ett lag vinner eller förlorar beror på om de följer dessa regler.

Vad är Overwatch League och hur går man med?

Overwatch LeagueDen första säsongen av ‘s släpptes 2016 och väckte stor uppmärksamhet med sitt format. För att vinna vissa evenemang måste varje deltagande lag klättra på stegen.

Deltagandevillkor i Overwatch League

Kraven för varje lag i Overwatch League bestäms av eSports. Alla spelare måste vara minst 18 år och inte ha några resebegränsningar. Det styrande organet, Blizzard Entertainment, har en uppförandekod som måste följas. Slang kan resultera i svordomar, dåligt sportmannaskap, straffar och till och med diskvalificering. Uppförandekoden hjälper också till att främja sportanda och skydda plattformens rykte. Syftet är att skapa en trevlig spelmiljö genom att förebygga trakasserier och fördomar.

Hur går man in i Overwatch League? (2022)

Hur går man in i Overwatch League? (2022)

De mindre ligorna är det första steget mot att bli en Overwatch League-deltagare. Lag kan nå den stora ligan genom att skicka mindre ligor som Open Division till Contenders Division. För att komma igång måste en spelare nå nivå 25 och låsa upp Competitive Play. Varje säsong av denna liga har sex etapper. För att stiga till Masters rang och delta i Open Division, är det nödvändigt att tjäna så många poäng som möjligt.

Hur går man in i Overwatch League? (2022)

I Open Division bildar spelarna ett lag och tävlar om att gå vidare till Trials-evenemanget. Vinnande lag kan fortsätta till Contenders-sektionen där de har chansen att gå med i Overwatch League. Lag från hela världen slåss om internationell överhöghet i Overwatch World Cup. Den vinnande gruppen får ett kontantpris på $5 miljoner tillsammans med en turneringstrofé.

Det krävs mycket ansträngning och ansträngning när spelare från hela världen tävlar om att vinna för att gå med i Overwatch League. Ett lag kan kvalificera sig till Overwatch World Cup genom att vinna back-to-back matcher.

Overwatch eSports-lag

alla aktiva Overwatch eSports-lag Listan ges nedan.ATLANTA RIGNBOSTON UPRISINGCHENGDU HUNTERSDALLAS FUELLFLORIDA MAYHEMGUANGZHOU CHARGEHANGZHOU SPARKHOUSTON OUTLAWSLONDON SPITFIRELOS ANGELES GLADIATORS

Hur går man in i Overwatch League? (2022)

LOS ANGELES VALIANTNEW YORK EXCELSIORPARIS ETERNALPHILADELPHIA FUSIONSAN FRANCISCO SHOCKSEOUL DYNASTYSHANGHAI DRAGONSTORONTO DEFIANTVANCOUVER TITANSWASHINGTON RÄTTVISA

Vi hoppas att du gillar det här innehållet om hur du går in i Overwatch League. Och även, Vad är Overwatch 2 Push-läge, hur man spelar eller Systemkrav för Overwatch 2 beta Du kan också ta en titt på det du undrar över.

Relaterade artiklar

Back to top button