Det bästa sättet att klippa musik från din Android –

Säkert mer än en gång trodde du att en del av låten som du har på din Android-terminal kommer att se bra ut som ringsignal på din telefon eller surfplatta. Tja, det är precis vad du kan uppnå med MP3-skärare appen som vi har testat och som vi berättar om vad den erbjuder.

Det här är en utveckling som framför allt skiljer sig genom att den är väldigt lätt använda sig av. Så pass att förste styrman avstod… och han behöver inte prata om allt överhuvudtaget. Dessutom är en annan stor fördel med denna app att den kan användas i nästan vilken terminal som helst på marknaden eftersom du redan har uppnått allt med en fyrkärnig processor.

En annan sak som vi fann positivt när vi använde MP3-skäraren för första gången är att denna utveckling har blivit helt översatt. Naturligtvis har de tydligaste orden som finns på spanska inte sökts exakt. Så, till exempel, knappen som används för att skära kallas i denna design Beskärning … Sanningen är att det måste förbättras för att inte vara så illa som det låter. Faktum är att gränssnittet är välstrukturerat då alla funktioner är i botten och därför kan manövreras med en hand. Vilket uppskattas i många fall.

Svårigheter att använda i MP3-skärare

Tja, sanningen är att du inte kommer att ha några problem. Det första du behöver göra är ange MP3-spåret du vill klippa är något som är förlustfritt eftersom så fort du öppnar appen ser du en lista med allt du har (ja, du måste ge fungerande lagringsbehörigheter). Efter valet får du automatiskt tillgång till arbetsgränssnittet, där ett element sticker ut från resten: Timingen där ljudspektrumet manifesteras, och det är här startelementet och själva elementet finns. sista för att få exakt det du letar efter.

Lyckligtvis finns det en uppspelnings- och pausknapp (den första börjar från vänster), som gör att du alltid kan kontroll över den exakta punkten där den slutliga filen startar, såväl som slutpunkten – det finns också en tidsräknare som visar varaktigheten av det du genererar, vilket också är användbart -. Ett annat av de tillgängliga alternativen: Starta om , som låter dig göra om alla ändringar du gjort om du gör ett misstag eller helt enkelt inte är säker på resultatet. Om du gillar det du har gjort behöver du bara använda Spara … Som du kan se är detta inte en fantastisk uppsättning MP3-trimningsmöjligheter, men det är sant att det innehåller allt du kan behöva för denna typ av utveckling.

Förresten, detta är möjligt från separation filen du skapar (du måste veta att detta är en WAV-typ så att du inte har några problem med att använda den i operativsystemet). Dessutom kan du automatiskt ställa in detta som din ringsignal eller alarmton, vilket gör jobbet mycket enklare.

Ladda ner den här appen nu

Om det vi har påpekat övertygar dig, sluta inte prova MP3-skäraren, det räknas inte alls som vi pratar om fri app för Android. Sanningen är att den bör tas installerad, eftersom den tar mycket utrymme och vi inte hittade några stabilitetsproblem (mycket publicitet, ja). Vi lämnar en länk till dig dit du måste gå för att få den på ett säkert sätt.

Relaterade artiklar

Back to top button