Det bästa Free Appar för kaloriräkning och kalorispårning för Android

Att strimla av ett extra kilo och hälsosam kost är en fråga om klick med rätt kaloriräkningsappar

Bäst Free Appar för att räkna kalorier

Bantning är en fråga om studier. Du kan skära av alla sötsaker och delikatesser och ändå bära på det där extra kilot. Genom att följa rätt teknik för matintag och vara medveten om hur mycket kalorier allt innehåller kan hjälpa dig att ta bort de extra vikterna. Kalorispårningsappen fungerar som en trollstav som hjälper dig att konsumera rätt mängd mat och dryck.

Vilka är de bästa apparna för kaloriräknare för Android?

Det är många free och betalappar till matdagbok-appen som låter dig logga ditt matintag antingen genom att lägga till manuellt eller helt enkelt skanna en streckkod. Låt oss kolla in det bästa free kalorispårningsappar som också hjälper till att hålla koll på näring.

MyFitnessPal

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Kaloriräknare - MyFitnessPal

MyFitnessPal är den mest populära kalorispårningsappen. Appen har alla funktioner man behöver för att hålla reda på kosten, och den består av data för över sex miljoner livsmedel, helt synkroniserade med deras hemsida. Det räknar inte bara kalorier på flera plattformar utan observerar också hur mycket näring hemlagade måltider kan ha. Dessutom kan du hålla reda på all mat, inklusive kolhydrater, fett, protein, socker, fibrer, kolesterol, vitaminer och mer.

Tillsammans med möjligheten att manuellt logga flera objekt samtidigt, har den också en streckkodsläsare för snabba inmatningar. Dessutom låter det dig importera recept och extrahera näringsinformation så att du kan planera en hälsosam kost. Skapa personliga mål med över 350 övningar som täcker både konditionsträning och styrketräning.

Diet Tracker

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Kaloriräknare & Diet Tracker

Den här appen är enkel och användarvänlig. Samtidigt som den ger dig en databas med över tre och en halv miljoner livsmedel, ger den det perfekta spårningsresultatet av ditt kaloriintag. Dessutom innehåller appen en streckkodsläsare som hjälper dig att spåra näringsrika livsmedel online från livsmedelsbutiker eller lokala butiker. Appen kommer också med en grundläggande träningsspårare, användbara informationsartiklar och andra funktioner för kaloriräkning.

FatSecret

Pris: Free/ Erbjuder IAP

Kaloriräknarens app från FatSecret kommer som en matdagbok. Håll ett register över matintag och kalorier som du förbränner och visa informationen i lättförståeliga diagram. Appen gör alla plus och minus och visar vart alla dessa vikter går eller kommer in. Den innehåller också en streckkodsläsare, viktspårare och en dietkalender.

Få en referensguide för att hitta mat och restauranger och deras näringsvärde. Till skillnad från andra kaloriappar erbjuder FatSecret många premiumfunktioner helt och hållet free och integreras även med andra fitnessappar som Google Fit, Samsung Health och Fitbit träning för att se framstegen i en enhetlig vy. Kort sagt, det tar dig in i systemet som är perfekt för att tappa kilon.

MyNetDiary

Pris: Free/ Erbjuder IAP

MyNetDiary, Food Diary Tracker

Calorie Counter av MyNetDiary är den mest vackert designade näringsassistenten för att hålla reda på din kost. Den har alla vanliga fitnessspårningsfunktioner med en databas med över sexhundratusen mat och dryck. Sätt ditt mål och välj dina makron, följ sedan den beräknade kaloriplanen, få förslag på att justera måltidsplaner baserat på dina framsteg.

Det håller inte bara reda på intaget av mat utan håller också reda på dina kroppsförhållanden genom att upprätthålla register över hjärtfrekvens, blodsocker, kolesterol, A1C och mer. Fantastisk bild och rörigt-free matikoner ger utmärkt användarupplevelse som en bonus.

Diet Point

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Kostplan app

Diet Point är den mest kompakta dietplansappen som specifikt fokuserar på viktminskning. Det finns mer än 130 dietplaner kompletta med dedikerade inköpslistor, tips för att förbättra din viktminskningsplan och en BMI-kalkylator. Det bästa är att den här appen till och med påminner dig när det är dags för dig att äta igen så att du inte i onödan blir sugen på mat vid fel tidpunkter, vilket är den främsta anledningen till att gå upp i vikt.

Fooducate

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

bättre matplansapp

Fooducate gör saker lite annorlunda, och att äta bättre är dess motto. Precis som alla andra appar har den funktioner som att räkna kalorier, spåra viktminskning och spåra träning, etc. Det som dock gör det annorlunda och roligt är att det hjälper dig att analysera värdet av varje enhet av kalorier som konsumeras i din kropp. Således tenderar du att konsumera bättre kalorier istället för giftiga, vilket leder till viktminskning och en hälsosam kost. Appen har också en produktdatabas med över 250 000 artiklar och ett communityforum för att dela idéer och bli inspirerad.

Gå ner i vikt utan bantning

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Gå ner i vikt utan bantning

Nu är det här en spännande app som hjälper dig att hålla dig i form på ett roligt och bekvämt sätt. Det håller saker enkelt och rakt och hjälper till att övervaka din matvana för att undvika viktökning. Appen har en tillräcklig databas med matvaror, kalori- och träningsspårare, viktminskningsplaner, viktspårare och andra mätvärden som du kan behöva.

Det erbjuder också ett effektivt motiverande belöningssystem för att tjäna “pärlor” för att hänga med i din kost konsekvent tillsammans med appen. När du erövrar tillräckligt med pärlor kommer du att tilldelas reklam-free version av appen utan att behöva betala för det.

Min kostcoach

Pris: Free med annonser

Min kostcoach

My Diet Coach tar ett annat tillvägagångssätt för att hjälpa till att gå ner i vikt med roliga utmaningar och aktiviteter. Det syftar till att ge mentalt stöd och motivera dig att göra alla svårigheterna med viktminskningsförsök. Appen erbjuder tips, bilder och belöningar för att locka dig att komma i form.

My Diet Coach uppmuntrar sina användare att göra förändringen med små steg så att de aldrig känner att det är en stor sak att ändra livsstil. Alla grundläggande funktioner finns där som andra kaloriräknare, men inspirationen som den här appen ger är något ojämförligt.

MyPlate

Pris: Free/ Erbjuder IAP

MyPlate är en kompletterande app för den populära fitnesswebbplatsen livestrong.com som har en stark användarbas. Den kommer med alla klockor och visselpipor för att spåra kalorier. Det finns också en matpåminnelse, integration med hälsoappar och möjligheten att skapa och logga anpassade övningar. Den befintliga communityn är också mycket stödjande när det gäller att ge tips och rekommendationer till nya medlemmar.

YAZIO

Pris: Free/ Erbjuder IAP

Yazio är en annan populär kaloriräknare-app med alla näringsfakta inkluderade. Dessutom hävdar appen också att den är krypterad som standard och att den inte samlar in några personliga uppgifter gör den till en bra app för användare av integritetsproblem. Förutom de grundläggande funktionerna du kan förvänta dig, stöder den också Android Wear, startskärmswidget och synkroniserar med Google Fit.

Det finns också en betalversion som ger kostplaner med låga kolhydrater, högt proteininnehåll, recept, analyser, statistik och mer på bordet.

Att gå ner i vikt och upprätthålla en hälsosam kost blir superenkelt med dessa bästa matspårningsappar. Vi behöver alla en ordentlig kost inte bara för att förbli smala utan också för att hålla oss friska, i form och energiska. Ovanstående appar hjälper dig att uppnå den bästa näringen och livsstilen för ett hälsosammare liv.

Relaterade artiklar

Back to top button