Det bästa Free Alarm Clock App för Android för att hålla dig i tid

Använd en intelligent väckarklocka-app för att undvika att bli försenad

Världen är mestadels full av två typer av människor. Vissa verkar tycka att det är enkelt att gå upp på morgonen, ha utmärkta tidtagningsförmåga och alltid komma till platser i tid. Å andra sidan kämpar en del för att komma upp ur sängen och är de sista som kommer till jobbet, college eller någon annanstans de borde vara. Många av oss har inte ens en traditionell väckarklocka nuförtiden, men det finns en app för allt. Därför, om du inte någonsin har övervägt en väckarklocka-app, kanske det är rätt tidpunkt (ursäkta ordleken)!

Vilken är den bästa appen för väckarklocka för Android?

En bra väckarklocka-app kan vara ett praktiskt verktyg, men den vanliga Android-väckarklockan är en grundläggande app. Det finns massor av andra smarta väckarklockaappar som erbjuder utökade funktioner och funktionalitet, som ett urval av ljud att vakna till, sömnloggar och mycket mer. Ta en titt på vårt urval av den bästa väckarklockan för Android, så kan du ha mer kontroll över ditt liv och ha en mycket lugnare tid på morgnarna.

Alarm

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Väckarklocka med högljudda uppdragslarm - Alarm

Denna enormt populära mobilklockapp får höga betyg på 4,7 stjärnor i Play Store. Det är den främsta väckarklockans app i många länder, och den sänder ut ett larm för att väcka dig ur sömnen. Appen erbjuder något lite annorlunda eftersom den strävar efter att hjälpa dig att bli piggare genom att använda olika lägen och uppdrag. Till exempel “Shake Mode” som kräver att du skakar luren för att stänga av larmet eller “Mateproblem Mode” där du behöver använda din hjärna och lösa mattepussel.

Det finns till och med ett “Fotoläge” som kallas “världens mest irriterande larm” som kräver att du går upp ur sängen och tar en speciell bild för att stänga av det. Du kan ställa in målplatsen eller sak att vara på ett visst avstånd från din säng, till exempel i badrummet, så att du fysiskt behöver röra dig. Den lättnavigerade appen har också olika teman, möjligheten att använda anpassad musik som alarmton och inkluderar en sömnhistorik.

Jag kan inte vakna!

Pris: Free med annonser

Jag kan inte vakna! Väckarklocka

Om ovanstående namn stämmer in på dig kanske du vill kolla I Can’t Wake Up! Väckarklocka app. Den har ett ganska grundläggande gränssnitt men har många konfigurationer att dra nytta av så att du kan få det precis som du vill. Du kan till exempel ställa in flera larm, dagliga upprepningar och mer, och välja snoozemusik eller det mjuka väckningsläget med nedtonad skärm och stigande volym.

Dessutom finns det 8 väckningsuppgifter, inklusive matematik, minne, ställa in brickor i ordning, skanna en streckkod för en produkt, upprepa en klicksekvens, skriva om texten, matcha ordpar och ett väckningstest som startar larmet igen om du misslyckas med det. Detta free versionen av appen innehåller annonser, men det finns också en betalversion utan annonser tillgänglig.

Väckarklocka Xtreme

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Alarm Clock Xtreme: Alarm, Påminnelser, Timer (Free)

De free Alarm Clock Xtreme har ett överflöd av funktioner, inklusive timer och stoppur, men du kan uppgradera till Pro-utgåvan för ännu mer. De free versionen av har auto-snooze, auto-dismiss, en inbyggd timer, tupplurar, musikalarm och slumpmässigt sånglarm. Du kan till och med ställa in ett maximalt antal snoozes, crescendo för alarmet om du hellre vill vakna försiktigt och mer. Som vanligt har den många knep som pussel och andra uppgifter för att tvinga dig upp ur sängen och bli av med larmet. Dessutom, Min dagfunktion är bra för produktiviteten eftersom den fungerar på samma sätt som en personlig assistent-app och visar de väsentliga uppgifterna och påminnelserna om tillsammans med väderinformation vid första larmet på morgonen.

Det är något tungt på annonserna, men väljer du Pro-versionen kan du bli av med annonserna och få ytterligare funktioner som sömnspårning, stoppur med mera. Det är en app för väckarklockan, och med mer än 30 miljoner användare måste den vara värd att kolla in som en av våra bästa väckarklockaappar för Android.

I god tid

Pris: Free

Av alla väckarklockaappar vi har tittat på är Timely en av de bästa larmapparna för Android. Den har en attraktiv och stilren design, med fantastiska färgteman eller designverktyg för att skapa ett anpassat utseende. Det finns handgjorda designerklockor att välja mellan, och enSmart Rise’ funktion som gör det mycket roligare att vakna. Larm kan ställas in mycket snabbt genom att helt enkelt svepa från kanten av skärmen och dra en stapel för att ställa in tiden, och när du väl lyfter telefonen när alarmet ljuder kommer volymen att sänkas.

En rätt touch med den här appen är molnintegrering som låter dig säkerhetskopiera och synkronisera larm över flera enheter, och ytterligare funktioner inkluderar skräddarsydda ringsignaler, en widget, stoppur och timer, integration med Google Nu, animationer, DashClock-tillägg och mycket mer.

Tunga sliprar

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Väckarklocka för tunga sovande — Högt + smart matematik

Om du är en riktigt tung sovande kan denna anpassningsbara larmapp lösa alla dina problem! Den har designats speciellt för djupa sovande men kan fortfarande väcka dig försiktigt och gradvis. Det finns också ett alternativ för ett förlarm innan huvudlarmet går, så att du inte behöver gå upp ur sängen och känna dig som en björn med ont i huvudet. Det ger obegränsade larmprofiler med återkommande larm, ett nedräkningslarm och engångslarm för de udda tillfällen när du behöver dem. När larmet är aktiverat kan det spela din favoritlåt och ge väderinformation, eller så kan du välja olika utmaningar för att se till att du inte somnar direkt.

Heavy Sleepers kan också tillfälligt stänga av de vanliga larmen baserat på specifika platser. En annan användbar funktion är kalenderintegrationen, som också synkroniserar de nationella helgdagarna, så att den inte väcker dig någon av dessa dagar om du glömmer att stänga av alarmet. Den stöder Android Wear, kalenderintegration, sömnstatistik och kan även ta hänsyn till dina sömnmönster och ge en läggdagsavisering. De free appen innehåller annonser, men du kan använda köp i appen för att ta bort annonser.

AlarmDroid

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

AlarmDroid väckarklocka app

Detta är ett solidt val i våra bästa väckarklockaappar för Android-val, och det har ett enkelt gränssnitt baserat på materialdesign. I likhet med andra larmappar kan du aktivera olika uppgifter att lösa innan larmet slutar, eller så kan du vända på telefonen om du vill snooze (kanske inte att rekommendera)!

Det finns olika teman tillgängliga, såväl som en anpassningsbar talklocka som också ger dig aktuell väderinformation. Det är en vänlig app, men som många free appar, den har de där irriterande annonserna.

Sömnig

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Sleepzy: Sleep Cycle Tracker och väckarklocka

Sleepzy är en unik väckarklocka-app som också fungerar som en utmärkt Sleep Cycle Tracker. Det var tidigare känt som Good Morning Alarm Clock. Appen kan spåra ditt sömnbeteende med hjälp av omgivande ljud. Den för sedan en sömndagbok och ger en detaljerad analys av sömnmönster. Sömnspårningen fungerar dock bra för personer som går till sängs ensamma eftersom det kan få ett felaktigt resultat på grund av husdjurets och din partners rörelser.

Ett annat spännande alternativ är möjligheten att spela in Snore för att se vilken typ av ljud du kan göra under sömnen. Det hjälper dig också att somna med ett urval av avkopplande ljud. Dessutom, om det inte är särskilt viktigt för dig att gå upp på den exakta tiden, kan det hjälpa dig att sova bättre och väcka dig under den lättaste sömnfasen. Du behöver bara ställa in ett larmmål (ett 30-minutersfönster som standard) och slå dig ner med din smartphone på sängen. Appen erbjuder sömnanalys, information om väderförhållanden och påminnelser om sömnmål, och det finns också ett nattbordsläge så att du kan använda din telefon som en vanlig klocka om du vill.

Early Bird väckarklocka

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Early Bird väckarklocka

Early Bird Alarm Clock är en av de centrala väckarklockornas appar som kan ha ett oändligt antal larm. Det ser ganska enkelt ut men innehåller många teman, larmutmaningar, väder och mer. Det är ett utmärkt val för personer som arbetar i olika skift. Användare kan också välja olika utmaningar för att inaktivera ett larm, som att kombinera QR-koder, använda röstigenkänning eller spåra och skriva ord.

Appen kan automatiskt ändra din alarmton varje dag. En annan snygg funktion är att den säger tiden högt när ett larm utlöses.

Enkel väckarklocka

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Enkel väckarklocka Free

Namnet på den här appen berättar exakt vad det är, en enkel väckarklocka-app för dig som inte vill eller behöver alla tjusiga klockor och visselpipor. Dess design är särskilt lämpad för större smartphones och surfplattor med stora knappar för att ange tid istället för att använda en väljare.

Den har även aktivering och inaktivering av larm med en knapptryckning, 24-timmars- eller AM/PM-alternativ och möjligheten att välja ljudet för ditt alarm från enhetens låtar, ljud eller ringsignaler. Du kan också ställa in meddelanden för att visa och påminna dig om saker som behöver göras den dagen.

AlarmMon

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

AlarmMon är en högklassig larmapp som erbjuder många olika typer av larmval. Användare får tyst alarm, videolarm, spellarm med söta animationer och roliga uppdrag, karaktärslarm och idolbandslarm, och utvecklarna säger att fler kändis- och bandlarm kommer snart. Du kan spela in din larmhistorik för att kolla in dina sömnvanor och även välja larm för nyheter eller vädersändningar för att ge dig viktig information i början av dagen. Vissa av dessa funktioner är dock endast tillgängliga med köp i appar.

AlarmMon är en ganska rolig app som har en rad karaktärer och många anpassningsalternativ. Om du till exempel sover lätt, kan du använda en tyst ton med ett roligt minispel eller om du är lat för att vakna och sedan välja ett högt ljud som sträcker sig från djurljud till galna skrik.

Denna mängd bästa väckarklockaappar för Android-smarttelefoner och surfplattor erbjuder ett val som passar alla. Genom att använda en mobil larmapp behöver du aldrig mer oroa dig för att komma för sent till jobbet, eller ett nödvändigt möte eller anställningsintervju. Förutom aktielarmappen ger dessa klockappar alla dina tidsbehov och förbättrar funktioner. Dom är free, vackert designad och funktionell.

Vissa har grundläggande funktionalitet, medan andra är mer komplexa med ytterligare funktioner som är unika och något annorlunda, men alla kommer att se till att du vaknar på morgonen så att du kan börja dagen. Låt oss veta vilken som är din favorit av dessa appar genom att skicka oss en kommentar på vanligt sätt.

Relaterade artiklar

Back to top button