det bästa för Windows –

Och en ljudbok är inget annat än digital inspelning av en bok högt … För att spela den finns det speciella program eller ljudspelare som är kompatibla. Dess användning har stora fördelar, som den hastighet med vilken vi kan lyssna på dem utan pauser och kunna fånga allt de säger. För mer komfort kan läshastigheten ändras utan större koncentration, så att vi kan njuta av att lyssna medan vi kopplar av i soffan.

Du kan också lyssna på böcker högt samtidigt som du gör andra aktiviteter som att köra bil, promenera, laga mat, träna, etc. Det är lätt att ladda ner och erbjuder ett brett utbud av innehåll: det kan vara en kurs, artikel, berättelse, intervju, bland annat andra…. Vanligtvis görs dubbning av professionella skådespelare eller berättare som är kapabla att tolka och dramatisera texter.

Det är därför, om vi gillar idén att kunna lyssna på våra favoritböcker och lyssna på dem direkt från vår dator, erbjuder vi dig flera kompatibla applikationer som du kan lyssna på dem med.

Innehåll [show]

  • Ljudboksspelare, lyssna och synkronisera ljudböcker
  • MusicBee, en musikspelare med ljudboksfunktioner
  • Free Audio Reader, en spelare designad för att spela ljudböcker.
  • iTunes, den populära ljudboksspelaren
  • 1by1, en liten och lätt ljudboksspelare
  • Audible, över 200 000 titlar att ladda ner och lyssna på
  • Samling av ljudbibliotek, spela ljudböcker från ditt eget bibliotek
  • WorkAudioBooks, lyssna på ljudböcker och lär dig språk
  • Min ljudboksläsare, lyssna på böcker högt utan problem

Ljudboksspelare, lyssna och synkronisera ljudböcker

Detta är en applikation som vi kan njuta av våra favoritböcker med högt från vår Windows 10-dator. Den är perfekt optimerad för att vi ska kunna lyssna på ljudböcker samtidigt. Vad betyder det? Att vi kan gå från en bok till en annan utan att förlora vår nuvarande position. Det har också Synkroniseringsfunktion som den automatiskt kan synkronisera med andra Windows-enheter så att vi kan byta från en enhet till en annan och fortsätta lyssna där vi slutade. Dessutom är det kompatibel med en skiva så att vi kan lyssna på böcker som är lagrade i Microsofts moln direkt utan att ladda ner dem.

Audiobook Player är ett gratisprogram som vi kan ladda ner från Microsoft Store.

Utvecklare: Chris Spettmann Software

MusicBee, en musikspelare med ljudboksfunktioner

Ljudspelare är i allmänhet inte designade för att lyssna på ljudböcker, så många saknar många användbara funktioner. När det gäller MusicBee kan vi prata om ett undantag eftersom det har några användbara funktioner för att spela ljudböcker som återuppta uppspelning eller stöd för bokmärken … Appen har en egen ljudbokssektion där vi måste dra och släppa filer för att skilja dem från musikfilerna i vårt bibliotek. Den har ytterligare funktioner som taggning, anpassningsbara etiketter för hantering av ljudböcker, synkronisering med enheter och mer.

MusicBee är en helt gratis spelare som kan laddas ner från dess hemsida. Har både en installation och en bärbar version.

Free Audio Reader, en spelare designad för att spela ljudböcker.

Det är ett program speciellt utformat för att läsa ljudböcker och spela bildpresentationer. Den har funktioner som bokmärken, taggar, omslag, spellistor etc. Den är kompatibel med format som MP3, WAV, MID, TXT och andra. När de har laddats ner visar våra ljudböcker oss dess författare, album, spårnummer, titel, år, genre och kommentarer. En annan funktion som bör lyftas fram är TextRead funktion detta gör att vi kan ladda ner en textfil från vår PC så att programmet kan läsa upp den. Dessutom har den ett markeringsalternativ som gör att vi kan markera boken som en .fbm-fil så att vi kan återuppta lyssnandet från där vi markerat senare.

Vi kan ladda ner Free Audio Reader är gratis från denna länk.

iTunes, den populära ljudboksspelaren

Denna applikation är känd som en musikspelare, men den har också olika verktyg som låter oss lyssna till ljudböcker … Vi kan lägga till våra ljudböcker, spela dem när vi vill och synkronisera dem till vår iPhone eller iPad. Den erbjuder också möjligheten att lägga till mediefiler till spellistan, konvertera taggen till ID3 och skapa AAC-version av ljudböcker … Ljudböcker kan organiseras efter filter och kategorier som namn, genre, titel, etc. Dessutom har den ett eget bibliotek från vilket du kan ladda ner ljudböcker på spanska av alla genrer.

iTunes är en gratis spelare som har en motsvarande Windows-version som vi kan ladda ner från Microsoft Store.

Utvecklare: Apple Inc.

1by1, en liten och lätt ljudboksspelare

Det är en liten, snabb och gratis ljudspelare som låter oss spela vilken fil som helst direkt från dess mapp. Det här är ett bra alternativ för att lyssna på våra filer som det kan kom ihåg det senaste spåret och positionen , så det blir mycket lättare för oss att fortsätta lyssna på ljudboken där vi slutade. Appen stöder ljudformat som MP3, OGG, WAV, FLAC, AAC CD och MP4.

Vi kan ladda ner 1by1 gratis från utvecklarens webbplats.

Audible, över 200 000 titlar att ladda ner och lyssna på

Det är en Amazon-styrd applikation där vi kan komma åt över 200 000 titlar som vi kan ladda ner och lyssna på från vår Windows-dator. Den synkroniseras med den senaste lyssningen, så vi kan fortsätta där vi slutade. Vi kan styra lyssningen med röstkommandon för Cortana och knapplöst läge. Detta tillåter oss navigera i kapitel , lägga till bokmärken och anteckningar och kontrollera hastigheten på berättelsen

Vi kan ladda ner en ljudapp från Microsoft Store.

Utvecklare: Audible Inc

Samling av ljudbibliotek, spela ljudböcker från ditt eget bibliotek

Detta är applikationen som hjälper oss att hitta och spela böcker av olika författare högt … Han har ett eget bibliotek där vi kan hitta alla typer av böcker sorterade efter kategori. Var och en av böckerna har sitt eget omslag och en kort beskrivning. Han har en omfattande lista över författare som ständigt uppdateras. Ljudböcker är tillgängliga för nedladdning och innehåller ljud av hög kvalitet.

Audio Library Collection erbjuder en gratis 7-dagars provperiod som vi kan ladda ner från Microsoft Store. Senare kommer vi att kunna komma åt din katalog för 7,99 euro per månad.

Utvecklare: Music Paradise

WorkAudioBooks, lyssna på ljudböcker och lär dig språk

Det är ett väldigt enkelt program som stöder MP3-ljudböcker … Den har intressanta funktioner som möjligheten att gå igenom filer och till och med visa undertexter i HTML-, TXT- eller SRT-format om tillgängligt. Samtidigt kan vi, när boken spelas, flytta oss mellan ord och slå upp deras betydelse i ordboken. Detta gör det här programmet till det rekommenderade alternativet för dem som vill lyssna på ljudböcker på andra språk för att träna med det.

Vi kan ladda ner WorkAudioBooks gratis från deras webbplats för Honest Sign.

Min ljudboksläsare, lyssna på böcker högt utan problem

Denna applikation är ett enkelt program som ansvarar för att läsa våra böcker högt och som vi kan spara till en spellista. Den här listan visar oss titel, album, genre, titel, år och varaktighet. Det har bokmärke ett alternativ där vi kan markera flera filer för att spåra deras uppspelning. Ett annat av de mer intressanta alternativen är förmågan förändring i tonhöjd, rösthastighet röra sig framåt och bakåt i bråkdelar av 10 till 60 sekunder.

My Audiobook Reader kan laddas ner gratis härifrån.

Relaterade artiklar

Back to top button