Det är upp till Huawei Mate 10 Pro att inviga Zacks tortyrbord 2018: hur gick det? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är upp till Huawei Mate 10 Pro att inviga Zacks tortyrbord 2018: hur gick det? (video)

Den första och en halv månaden av 2018 var som vanligt en period av tystnad för smartphonelandskapet, åtminstone för de viktigaste aktörerna på området. Detta är dock klassikern tyst innan stormen, eftersom MWC 2018 är över. Så om Samsung Galaxy S9 är den mest efterlängtade smartphonen för tillfället, den bra Zack av YouTube-kanalen JerryRigAllt han var tvungen att nöja sig – så att säga – med en glänsande Huawei Mate 10 Pro för att inviga sin 2018-serien av tortyr och trakasserier tech.

Nyligen landade på den amerikanska marknaden, den nuvarande flaggskeppsmodellen av Huawei visar sig i all sin glans i den blå färgen, med en solid konstruktion, resultatet av föreningen av glas och metall. Speciellt skrapar inte Gorilla-glaset som skyddar skärmen innan nivå 6 av Mohs-skalan, i linje med alla de senaste smartphones.

Går man vidare till baksidan, skyddar samma utmärkta glas även den bakre kroppen, inklusive linserna på de två kamerornasom inte behöver frukta alltför oavsiktliga repor.

Fingeravtrycksläsaren skyddas istället av en plastfärg, som lätt repas, men det påverkar inte dess funktion. Ramen är istället för en robust metall, liksom volym- och strömknapparna. Inget att klaga på inte ens här.

Sedan återvänder Zack snabbt till displayen, en trevlig panel AMOLED 6 “i Full HD + upplösning och 18: 9-förhållande. Som tradition för skärmar av denna typ, ger tändarens låga en outplånligt märkesom ändå bildar efter 40 sekunder, rekordtid. Slutligen det förväntade böjtest: den modiga Zack misslyckas med att göra det, trots att han använt all möjlig kraft för att påverka den strukturella stabiliteten hos Mate 10 Pro, och noterar den utmärkta totala byggkvaliteten.

Relaterade artiklar

Back to top button