Det är fortfarande flera månader kvar innan vi ser en Google-inspirerad Motorola

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är fortfarande flera månader kvar innan vi ser en Google-inspirerad Motorola

Nyheten kan göra många av er besvikna, men igår talade Patrick Pinette, finanschef på Google, om Motorola och sa att Google ärvde Motorolas 18-månadersschemanoch av denna anledning kommer nästa produkter inte att vara, ordagrant, “Wow” enligt Googles standarder, för att sedan förtydliga jargongen med innebörden av “innovativ”.

Av denna anledning kommer vi att behöva vänta några månader till innan vi ser en Motorola-smarttelefon under påverkan av Google, som vi hoppas kunna se i slutet av detta år vid denna tidpunkt. Tanken går genast till X-Phone, som vi vid det här laget knappast kommer att se på Google I/O förutom sensationella överraskningar; efter dessa uttalanden väcker Pinette dock vår aptit genom att säga att Motorola sedan första dagen efter övertagandet har börjat arbeta med nya produkter och deras arbete är “lovande”.

Vi ser därför fram emot att se vilka produkter Google kommer att vilja bygga med Motorola, i hopp om att se dem i gamla goda Europa också.

Relaterade artiklar

Back to top button