Det är bra att du inte försöker vika Nextbit Robin, eller … (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är bra att du inte försöker vika Nextbit Robin, eller … (video)

Också Nästa bit Robinliksom andra mer kända toppar i sortimentet, utsattes den för motståndstester av den numera välkända youtubern Jerry, som undersökte olika aspekter av smarttelefonen, från reptåligheten hos glaset till materialen som den är monterad med.

Nextbit Robin börjar bra, med Gorilla glas som gör sitt jobb och med båda kamerorna belagda i glas och inte i plast (till skillnad från den bakre LED-blixten). Görs in polykarbonat kroppens reptålighet är inte extrem, men även här är det inget alarmerande. Resistanstestet är också utmärkt värme intensiv från skärmens sida, som fungerar och inte har några uppenbara brännskador. Och så kom böjtest

LÄS ÄVEN: Nextbit lanserar ett betatestprogram för Robin-ägare

Jag tror att du redan har förstått resultatet, men du kanske undrar varför. Det sägs snart. Nextbit Robin är helt gjord av plastäven inuti.

Själva moderkortet är fixerat på en plastkärna, och resultatet är vad du kan se i videon nedan. Moralen är alltså inte att det är en dålig smartphone, utan bara att man ska vara lite försiktig, speciellt att inte sitta på den om man hade den i bakfickan på byxorna.

Relaterade artiklar

Back to top button