Det är #bendgate även för Xiaomi Mi5! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är #bendgate även för Xiaomi Mi5! (video)

Xiaomi Mi5 utsätts för de vanliga resistanstesterna som vi nu föreslår lite för alla toppar i sortimentet: skrapprov, brandtest Och böjtest särskilt.

Toppen av Xiaomi-sortimentet beter sig väldigt bra initialt, och hans glas visar sig vara motståndskraftig mot repor som den andra toppen i sortimentet. Dessutom har Xiaomi alltid haft förutseendet att alltid använda samma material för att täcka den bakre kameran och fingeravtryckssensorn, som därför är lika ovilliga att repa. Tummen upp också för ramgjord av metall, som inte har några speciella beläggningar ovanpå och som är repad som den på Galaxy S7 och andra metallsmartphones.

LÄS ÄVEN: Bendgate för Nexus 6P (video)

Återstående på ämnet kroppen, men det finns ett problem: detta det böjer sig. Inte vid normal användning förstås, men böjtestet misslyckas katastrofaltmed Xiaomi Mi5 som i princip är delad i två.

Bara ett fåtal smartphones före honom har betett sig så illa och vittnar om hur snabbt det pratas om det Bygg kvalité, med glas och metall som förenar det med andra toppar i sortimentet (se just Samsungs), men då betyder det inte att det slutliga motståndet är detsamma. Till dig videon och om du har en, var uppmärksam på din Mi5.

Relaterade artiklar

Back to top button