Det är bekräftat: Xiaomi Mi Max 3 med Snapdragon 660/630, 18:9-skärm, men framför allt trådlös laddning och (kanske) irisskanner

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är bekräftat: Xiaomi Mi Max 3 med Snapdragon 660/630, 18:9-skärm, men framför allt trådlös laddning och (kanske) irisskanner

Vi hade nyligen samlat ett antal rykten om Xiaomi Mi Max 3men nu kan vi ge dig tillbaka informationen som kollegor från XDA de lyckades få förhandsvisning lägga händerna uteslutande på firmware för nästa mellanklass i det kinesiska huset.

Tydligen kommer den senaste modellen av Mi Max-serien att fortsätta i spåret som spåras av sina föregångare, men lägger till några innovativa funktioner. Närvaron av ett batteri med en enorm kapacitet bekräftas 5 500 mAh och troligen kommer det att introduceras, för första gången på en Xiaomi-enhet, den trådlös laddning.

Även bekräftat 7″ skärm i 18:9, även om det inte finns några säkerheter angående upplösningen (i firmware finns inga referenser om detta). En annan intressant och aldrig sett aspekt på en Xiaomi, bör vara närvarande, förutom dubbel kamera på baksidan och bredvid framsidan, en irisskanner. Det skulle vara OmniVision 2281 med PureCel-teknik, men för närvarande är det det fortfarande under utvecklingdärför är dess närvaro inte säkerställd.

Mi Max 3 kommer att vara utrustad med Snapdragon 660 eller 630 beroende på varianter och kommer rimligen att komma på marknaden med Android 8.1 Oreo. Resten av den bekräftade instrumenteringen inkluderar stöd för dubbla SIM-kort, dubbla SD-kortplatser, aviseringslysdioder och Bluetooth men ingen NFC. Slutligen är närvaron av två högtalare och en mystisk frontsensor som kallas “remosic” fortfarande möjlig. Vi kommer att uppdatera dig så fort vi har fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button