Det är bekräftat: V35 ThinQ kommer att bli den andra LG-smarttelefonen med Snapdragon 845 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är bekräftat: V35 ThinQ kommer att bli den andra LG-smarttelefonen med Snapdragon 845 (foto)

De läckte från nätet nya bekräftelser på detaljerna för LG V35 ThinQ, den smartphone vi redan berättat om som kommer att vara exklusiv för den amerikanska marknaden. Jämfört med vad vi räknade med förra månaden finns det några små skillnader, men framför allt är det större information om tekniska specifikationer.

Faktum är att V35 ThinQ borde vara den andra LG-enheten att adoptera Snapdragon 845, efter den nyligen avtäckta G7 ThinQ. Telefonen kommer också att ha 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme internt och kommer att utrustas med Android Oreo 8.1 det är en 3 000 mAh batteri.

När det gäller displayen är det bekräftat att det kommer att vara en 6″ QHD med FHD + upplösning, dvs 2 880 x 1 440 pixlar. Den fotografiska sektorn kompletterar bilden med dubbla 16 MP bakre kameror och 8 MP enkla främre kameror. Lanseringen väntas i juli/augustidet vill säga strax före ankomsten av V40, planerad till hösten.

Relaterade artiklar

Back to top button