Det är aldrig för tidigt att prata om framtidens 3 Google Pixel 3! (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Det är aldrig för tidigt att prata om framtidens 3 Google Pixel 3! (uppdaterad)

Vi är nu vana vid rykte ovanpå sortimentet som kommer ut månader och månader senare, men att börja nu med att prata om Pixel 3 är nästan rekord, med tanke på att den nuvarande generationen ännu inte finns på marknaden (även om den inte är tillräckligt lång). Däremot ger vi ära åt Droid-Life för att ha bra källor, som redan med Pixel 2 har visat sig vara tillförlitliga, och därför rapporterar vi också vad de har att berätta om Pixel 3.

Kodnamnen för nästa pixlar bör därför vara krysslucka, albacore Och blå linjesom Google helt enkelt kunde hänvisa till A, B och C. Vissa referenser till crosshatch finns redan i AOSP, i förhållande till de nuvarande Pixels, som om det finns någon form av koppling mellan dem. Det finns dock ett fjärde kodnamn som alltid är synligt i AOSP: vahoomen det kan vara en enhet från 2017 som aldrig slutförts och inte en framtida (se uppdatering nedan).

Vi påminner i alla fall om att det även i år talades om 3 Pixel 2: muskie, gös och taimen, men den första av de tre har aldrig sett solens ljus.

Av de tre hypotetiska Pixel 3:orna verkar bara crosshatch på något sätt vagt bekräftad, medan på de andra två skulle vi inte satsa något ännu. Detta är att säga att det finns gott om tid för 3 Pixel 3s att bli 2. Eller till och med 1; vem vet!

Uppdatering 24/10/2017 kl 23:15

XDA bekräftar det wahoo är inte en ny enhet, och faktiskt inte ens en gammal. Det är faktiskt en term som syftar på kärna av Pixel 2. Detta lär oss att de många termer som är utspridda runt AOSP lätt kan missförstås, även om i det här fallet vem vet vilka överdrivna hypoteser som inte formulerades.

Relaterade artiklar

Back to top button